А малките лъжи издават големите измами… Кой всъщност е Костадин Костадинов и дали наистина е този, за когото ни се представя или е поредната контролирана опозиция, чиято единствена цел е да потушава напрежението в стадото по пътя към кланицата? За да си отговорите на този въпрос не е нужно нито да познавате в детайли биографията му, нито да губите ценно време в разследвания. Необходими са ви само няколко отправни точки, очертаващи линията на истината и съвсем малко познания върху системата и методите ѝ за контрол над масите. Тогава всяко кривване от „правия път“ автоматично ще задейства сигнална червена лампа, правеща лъжите толкова прозрачни, че и най-изпечените измамници да не могат да ви уловят на въдицата си.

И тъй като историята обича да се повтаря, особено за тези, които не си вземат поука, случката с Костадин, мотивирала днешното четиво, се оказва поредното политическо дежавю, преживяно неотдавна с предходния "национален спасител", понастоящем фалшив герой – Румен Радев.

Когото още преди да изберат за президент, на пресконференция будни граждани попитаха какво ще направи, за да предотврати химическите пръскания в небето, а той отговори, че нямал данни за наличието на подобен проблем. Тези думи, изречени от опитен пилот, тогава достатъчно красноречиво показаха на чуващите и виждащите, че въпросната персона е поредната марионетка и подлога на Елита. Разбира се, години по-късно това по безапелационен начин се доказа дори и за най-дълбоко приспаните...

И какво мислите се случва в наши дни? Отново на събиране със симпатизанти, гражданите повдигат пред Костадин въпроса какво ще направи срещу химическите пръскания в небето и членството ни в СЗО? Незнайно защо обаче "новият Месия" също не вижда очевадното и според него няма никакъв проблем, тъй като всичко било плод на конспиративното ни въображение. За Коцето СЗО е съвсем невинна и беззащитна гражданска организация, а следите от химикалите в небето – обикновен конденз.

Само тези две малки лъжи, произнесени от човек, изживяващ се като Апостола на свободата, са достатъчни на всеки запазил разсъдъка си да проумее, че и той е поредната марионетка на Елита, която ще донесе всичко друго, но не и желаната промяна.

За да поддържа илюзията за ред и справедливост системата обича периодично да вкарва по някой „аутсайдер“ във властта (точно както направи в Америка с Тръмп), внушавайки на стадото, че живее в най-прекрасния и демократичен свят на всички времена. Разбира се, сравнението на Тръпм с Костадин е неуместно, но щом дори и на „никаквец“ като нашия му се позволи да додрапа до властта, кукловодите може да са сигурни, че овцете ще спят спокойно.  

И така, погледнат от птичи поглед пъзелът постепенно започва да се нарежда от само себе си. Оплакващият се постоянно от репресии политик, който странно как е редовен гост по всички национални медии, се оказва "алтруистично" финансиран от доктор близък до фондацията на сатанистите Клинтън и занимаващ се с медицински експерименти. Може би е съвпадение, не знам, но пък за сметка на това всички знаем, че и СЗО, и химическите следи в небето са пряко свързани с биологичните оръжия, които Елитът редовно изпробва върху населението. Явно театърът, разиграван от лидера на Възраждане по време на пандемията, е бил просто евтин популизъм. Следящите изкъсо световните събития, още в края на миналата година бяха наясно, че месец март 2022 г. ще отпаднат пандемичните мерки почти навсякъде, тъй като тогава изтичаше двугодишният срок, през който могат да поддържат изкуственото извънредно положение. Пред нас обаче бе сътворен грандиозен спектакъл, а задаващият се нов Вожд гордо обявен като една от причините за премахване на ограниченията.

Така че, кой всъщност е Костадин Костадинов, може да определи само той, но със сигурност не е човека, за когото ни се представя или тайничко мечтае да бъде...

п.п. Разбира се, около идеите на Възраждане (по същество прекрасни) гравитират много изключително честни и достойни хора, които по абсолютно никакъв начин не искам да дискредитирам. Един от тях е уважаваният от мен д-р Пламен Пасков.

Автор: Ангел Ангелов

>> Още за „обективността“ на Костадин