Истината е като водата, рано или късно избива на повърхността…

Беше разкрито, че журналисти, свързани с американски медийни компании, са били заедно с терористите от Хамас по време на атаката от 7-ми октомври. Това е брутално! Знаели ли са за щурма предварително!? Въпросът, разбира се, е риторичен, тъй като на всеки мислещ още от самото начало бе ясно, че нападението е „фолс флаг“ (вътрешна операция).

Почеркът се припокрива напълно с този на прословутия терористичен акт от 11-ти септември, но как да е другояче, след като организаторите принадлежат към един и същ сатанински култ? Те просто си изфабрикуваха оправдание, за последвалото брутално клане, по което от години точат лиги.

NY Times, CNN, Reuters и AP имаха наети репортери, които са били с терористите от Хамас, за да правят снимки по време на масовото избиване на стотици евреи.

След това публикуваха „горещите“ материали в отразяването на тази ужасяващо „изненадваща“ атака срещу Израел.

Всичко е театър

Журналистът на свободна практика от Газа Хасан Еслая (когото AP и CNN използваха на 7-ми октомври) е с терористите от Хамас, докато „атакуват“ израелски танк, без жилетка и каска

Вече е недвусмислено ясно, че всичко случило се, е планирано и организирано с участието на властите с цел повод за война срещу Газа и прогонване на палестинците.

Народът на Газа няма нищо общо с нападението на 7 октомври, както и народът на Израел няма нищо общо с геноцида, който се извършва в момента в Газа.

Събитията се координират от един тежко болен сатанински кръг на паразити-дегенерати, които в момента са окупирали световната власт и си играят на богове.