Корупцията в САЩ отдавна е минала всякакви морални граници и е превърнала медицината в бизнес, който не просто не помага на здравето, а напротив, всячески го разрушава, за да увеличи печалбите си!

Например, от 5 дози през 1962 г. детските ваксини в Щатите през 2019 г. са нараснали шокиращо до цели 72 дози, а за числото днес ме е страх дори да предположа. Това е абсолютна гавра със здравето на подрастващите, особено имайки предвид, че нито една от тези ваксини не е предназначена да ги предпазва от каквото и да било. И тук не става въпрос за конспиративна теория, както ще кажат полезните идиоти, т.е. ваксърите, а за неопровержим факт!

През 1986 г. американският президент Роналд Рейгън прокарва закон, който освобождава производителите на ваксини от всякаква отговорност за продукцията им. Те вече не могат да бъдат съдени за причиняване на смърт или увреждания. Следователно, щом законът го позволява, корпорациите нямат никакъв интерес да инвестират в безопасни и реално действащи продукти.

Веднага щом легализираха престъплението, децата „изведнъж“ получиха нужда от нови 48 дози пълни с химикали и патогени, токсични ваксини.

Също така, според закона всички обезщетения за увреждания се прехвърлят на американското правителство, т.е. на данъкоплатците. По този начин, за отрицателно време те изплатиха от собствения си джоб над 4 милиарда долара на пострадали, което е само частица от реално увредените.

Естествено, след подобна биологична атака, се оказва, че най-болните деца в света са именно най-ваксинираните – американчетата. Неслучайно там има и най-висок процент аутисти…

Междувременно англо-шведският производител на лекарства AstraZeneca официално изтегля своята ваксина срещу Covid-19 по целия свят. Това решение е взето поради опасен страничен ефект, който води до кръвни съсиреци и смърт.

Астра зенека ковид ваксина

Разбира се, ЕС по терлици тайно спря одобрението на AstraZeneca „ваксината“. Милиардите са спечелени, хората са увредени и Фармафията най-накрая е наситена.

Стана ясно, че Европейската комисия тихомълком е отменила одобрението на ваксината още преди 6 седмици. В сила от , 7 май 2024 г.:

https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2024/20240327162288/dec_162288_en.pdf

А Prizer и Moderna кога? И най-важното, кой ще понесе отговорност за стотиците милиони осакатени хора и милиардите похарчени пари от общия бюджет?

Сега ковидиотите и ваксърите, които наричаха останалите психично болни, че не вЕрват в „науката“, какво ще кажат по въпроса? Или отново ще се скрият в мишите си дупки?