За никого вече не е тайна, че целият грозен цирк с пландемията имаше за цел да се въведе тотален дигитален контрол над населението. В свободен достъп могат да бъдат намерени патентите за системата за дигитален контрол Умен град и инициативата Трите морета. И двете са програми за въвеждане на изкуствен интелект, който да контролира гражданите.
За да работи ефективно системата за дигитален контрол, трябва да се осигури повод за достъп до телата на всички хора. С тест или с ваксина е все едно.
Много преди официалния старт на пландемията е било ясно, че около 70% от хората ще повярват на версията на правителствата за „вируса“ и „ваксината“ и ще позволят безропотно да бъдат инжектирани с нано-частици и иРНК без да му мислят много-много, защото „вярват в науката“. Но другите 30% ще се усъмнят в съществуването на „вирус“ и в ефективността на „ваксината“  и ще откажат да бъдат инжектирани.

Зтова е разработен друг начин за въвеждане на нано-частици – с така наречените „тестове“. Това, разбира се, не са никакви „тестове“, а назални ваксини. Дали с „тест“ или с „ваксина“ е все едно. И двете са инструменти за вкарване на нано-частици. Трябва само да бъдат убедени хората да се подложат на „тест“.

Мангъров е контролирана опозиция

Кой манипулира българите да си правят "тестове за антитела"???

За тази цел, не само в България, а във всички държави са подготвени „вирусолози“ и „лабораторни лекари“, които да печелят доверието на здравомислещите граждани, говорейки публично против ваксините и маските. Както всички забелязаха на тези „лекари“ и „вирусолози“ се осигурява много медийно пространство и ефирно време, за да говорят публично против маските и ваксините, но бавно и внимателно да манипулират хората да се подлагат на тестове – уж да се провери какви са нивата на антитела срещу несъществуващия вирус. По този начин се постигат две цели:

1. Хората вярват, че наистина има вирус;

2. Позволяват да бъдат „тествани“, защото се заблуждават, че тестът е „по-малкото зло“ от ваксината.

Истината е че нито тестът е тест, нито ваксината е ваксина. И двете са методи за въвеждане на нано-частици в телата на хората. Някои от тези „лекари“ и „вирусолози“ дори имат клинични лаборатории или са шефове на Ковид отделения и съответно имат пряк комерсиален интерес върху населението да се прилагат колкото се може повече „тестове“, пардон – назални ваксини.
Десетки хиляди хора в България бяха заблудени, че тези „лекари“ и „вирусолози“ са доблестни хора, борещи се против системата. Вярваха в легендите, че тези „лекари“ и „вирусолози“ са преследвани от властите и че благодарение на тяхната доблест много хора не са се оваксали. Изобщо не се замисляха защо на тези „лекари“ и „вирусолози“ се дава толкова обширно медийно пространство и какви вещества всъщност се съдържат в тестовете.

Сега вече е ясно, че именно в тестовете се съдържат вещества, които увреждат ДНК. Например само една молекула Тритон х-100 е достатъчна за да причини генно-токсичен ефект. Веществото Тритон х-100 се използва за да се преодолее клетъчната стена и да се екстрахира ДНК.
Затова Асена Сербезова каза: „Зеленият сертификат не е „сертификат за ваксинация“ –  хората могат да се подлагат на тестове, ако не желаят да се ваксинират“.
Затова специално подставените „вирусолози“ и „лабораторни лекари“ тръбяха по медиите:

„Наличието на антитела срещу Ковид е свидетелство за прекарана инфекция. Прекараната инфекция е почти пълна гаранция срещу повторно инфектиране, много по-сигурна от имунизацията.“

По този начин гражданите са били манипулирани от хора, на които имат доверие, да се подлагат на тестове, като са били заблуждавани, че тестът е „по-малкото зло“ от ваксината.
Цялата пландемия се основава на злоупотреба с наивитета и невежеството на обикновените хора, като за целта е работено с най-добрите психолози.. Хубавото е, че много хора в България още от самото начало интуитивно разбраха, че МАСОВОТО ТЕСТВАНЕ всъщност е истинската цел на корона-бесието и не се подложиха нито на „тест“, нито на „ваксина“, въпреки манипулациите по медиите. Само те си знаят какво им е коствало!

Ще мине много време докато всички осъзнаят колко перфидно са били заблуждавани големи групи от населението и как е злоупотребявано с тяхното невежество, доверие и наивност. „Лъжата обикаля два пъти света, докато Истината си връзва обувките.“

Автор: Илиян Недев