Патент на Бил Гейтс му дава „изключителни права“ да „компютъризира“ човешките тела и да ги използва като локални безжични мрежи.

Човешкото тяло е вибриращ, пулсиращ портал от тръби и тунели, пълни с електролити, можещи да предават информация. Наскоро стана ясно, че Microsoft е получила „изключителни права“ върху тази способност на тялото да действа като компютърна мрежа. Ако това ви прилича на научна фантастика, тогава може да го проверите собственоръчно.

Патентът на Microsoft US6754472B1 е озаглавен: „Метод и апаратура за предаване на енергия и данни с помощта на човешкото тяло.“

А сега направете сами връзката между тази информация, Bluetoth mesh и наночиповете във ваксините...

Дясната ръка на Клаус Шваб, Ювал Ноа Харари казва: „Без съмнение, хората няма да имат право на мнение и отказ от тази технология.“ Според Харари, „Дизайнерът на живота вече няма да е Бог, а WEF (Световният Икономически Форум).

Той също така обяснява защо патентът на Гейтс върху човешкото тяло е толкова важен: „Бил беше в челните редици на революцията в компютърните науки, а сега е в челните редици на „революцията в биологичните науки“. Затова, Харари смята, че двете революции на Бил Гейтс са на път да се слеят.

Според Робърт Ф. Кенеди младши, Гейтс вярва, че е „богоизбран да експериментира с живота на по-низшите хора“.

Кенеди-младши ни предупреждава още, че Бил Гейтс системно използва парите си за закупуване на „правомощия, надвишаващи в някои отношения тези, притежавани от президентите“ и благодарение на тях експериментира с човешките същества като с „морски свинчета“.

„Стратегията на Гейтс за закупуване на СЗО (Световната здравна организация) и закупуване на контрол върху американски здравни служители като Тони Фаучи и д-р Дебора Биркс означава, че съоснователят на Microsoft вече може да диктува глобални здравни политики, засягащи 7 милиарда души, и да контролира най-интимните подробности от живота ни“, каза Кенеди младши на страницата си в Instagram.

„Под негово ръководство СЗО провежда глобални социални и медицински експерименти, в синхрон с религиозната вяра на Гейтс, че мисията му е да използва компютърни и биотехнологии (ваксини + ГМО земеделие), за да спази „планетата“ от „пренаселване“. На практика ние сме неговите опитни зайчета.“

Но ако смятате, че плановете на Бил Гейтс за човечеството са обезпокоителни, изчакайте да срещнете хората, с които си сътрудничи...

Източник: @BGmilitary