Здравейте, приятели! Радостни сме да съобщим, че книгата на Ангел Ангелов „ИГРА НА БОГОВЕ I – Възходът на падението“ вече е преведена на английски език и се продава (засега само в електронен формат) в Amazon.com

Моля, разпространете тази информация сред Вашите англоезични приятели, като по този начин ще помогнете на автора и редакцията на сайта. Колкото повече хора събудим и прозрат случващото се, толкова по-голям е шансът ни да изключим Матрицата!

>> Книгата на английски в електронен формат може да закупите от ТУК

>> Книгата на български в хартиен формат може да закупите ТУК

Резюме на книгата:

Трилогията „Игра на богове“ от българския писател Ангел Ангелов е в жанра на документалната публицистика. Книгите проследяват развитието на последната човешка цивилизация, на която сме съвременници и ние, като без абсолютно никаква цензура не само описват основните ѝ проблеми, но предлагат и план за решаването им. Първата част от „Игра на богове“, с подзаглавие „Възходът на падението“, се фокусира върху обявената на 13 март 2020 г. така наречена „пандемия от коронавирус“, но далеч не се ограничава само с това. В произведението има над 25 глави и проследява повечето измами, чрез които управляващият Елит манипулира и контролира масите. Обърнато е особено внимание на формата и естеството на мястото, което обитаваме, разбивайки на пух и прах твърдението, че Земята е въртящо се кълбо в самосъздал се от нищото безкраен се космос. Посочват се причините за моралното падение и деградация на съвременното общество, водещи ни към нормализиране на секса с деца и химическата им кастрация, чрез смяна на пола. Засягат се още куп проблемни теми, част от които са химическите пръскания в небето, контрола на климата, истинската функция на 5G мрежите, Agenda 21, социалната кредитна система, фашизмът, масовата цензура и реалното предназначение на ваксините.
Всички твърдения в книгата са обосновани на действителни научни доводи, стъпили на здрав разум, желязна логика и доказани експерименти, а не на религиозно-фанатичната вяра в псевдо-науката, пропагандирана ни от масмедиите.

Първата част от трилогията, озаглавена „Игра на богове I – Възходът на падението“, е написана през периода между месец март 2020 г. и април 2021 г., като официално е издадена на български през лятото на 2021 г. Втора и трета част ще са озаглавени „Игра на богове II – Нова религия“ и „Игра на богове III – Възраждане“. Авторът все още не е посочил детайлна информация за съдържанието им, но се очаква да бъдат реализирани до 2030-та година.

Да изключим заедно Матрицата