Това е книга, написана през 1889 г., стъпила на 45 години регистрационна статистика, доказваща, че ваксинацията е безполезна и опасна.

Авторът Алфред Ръсел Уолъс е английски естествоизпитател, пътешественик-изследовател, географ, антрополог и биолог. Той описва 45 години (започвайки от 1844 г.) статистика на НЕУСПЕХИТЕ на ваксините, включително УВЕЛИЧАВАНЕ на смъртността от други болести, след като кръвта е била отровена от ваксинация.

Информацията носи лоши новини за здравето на ваксинираните: „…те умираха повече от други болести като морбили, паротит, едра шарка и дифтерия поради отслабена физиология и имунитет от ваксината. След четиридесет и пет години регистрационни статистики ВАКСИНАЦИЯТА се оказа безполезна и опасна.“

Източник: телеграм група chiarli007

Още преди 135 години хората, незагубили разума си, са прозрели измамата, осъзнавайки, че предназначението на ваксините е точно обратното на това, което сатанинската пропаганда насажда. Тяхната единствена цел винаги е била да разрушават имунитета и здравето, а не да го подсилват.