Системата ударно се срива и покрай процеса маските непрекъснато падат. Поредният клоун и официален говорител на НАСА Нийл Деграс Тайсън, за когото от години говорим, че е с психически отклонения, вече без свян ви го казва директно в очите. Всъщност той винаги го е правил, но 99% от населението е толкова дълбоко приспано и индоктринирано, че през по-голямата част от времето е абсолютно неадекватно за случващото се наоколо.

Това обаче няма как да го подминете. Лицето на псевдонауката, в която непрекъснато ни се повтаря, че сме длъжни да вярваме, сега прехвърли „компетенцията“ си от въображаемите планети и галактики върху човешките хромозоми. Според него те са напълно нерелевантни за половете и нямало никакво значение дали са XY или XX.

Една сутрин той можел да се чувства 80% жена и да си слага грим, а друга 80% мъж и да ходи с „мускулести“ тениски. Кои сме ние, че да го „насилваме“ да отговаря на нашата представа за сексуалността.

Благодарим на Нийл за непрекъснатите му опити да образова простолюдието! Не ни се мисли само къде ще си завре, извинете, закачи опашката, ако някоя сутрин се събуди с усещането, че е 80% магаре…

„Мъдростите“ на Нийл Деграс Тайсън