Извинявам се, ако влизам малко грубо, но и водещият и "учителят" или са тотално неадекватни биороботи, или са платени марионетки, а най-вероятно и двете. Тези хора явно не знаят, че пръскането на химикали от въздуха е отдавна призната официално технология, така че аргументите на "дедо Тео" са безумно несъстоятелни. Пръскането се нарича Геоинженеринг, препоръчвам му да се информира малко по въпроса, вместо да облъчва с дезинформация масите. За пред профаните процедурата се извършва уж за метеорологичен контрол на времето, но всъщност чрез нея симулират "глобалното затопляне" или по ново му "климатичните промени". Тъй като двата екземпляра пред камерата очевидно не могат да си обяснят "защо му е на Елита да го прави", виждайки света единствено през собствения си ограничен мироглед, ще им го обясня като за на малоумни:

1. В общата картинка на играта "глобалното затопляне" е нужно, за да се въведе персоналната въглеродна квота, а тя пък е неизменен детайл от социалната кредитна система, изграждането на която отдавна е в ход, инфраструктурата вече е готова. (Сигурно и нея ще нарекат конспиративна теория?) Именно по тази причина са им необходими и задължителните ваксини. Неслучайно пропагандаторите на климатичните промени и ваксинациите са абсолютно едни и същи организации. Защо мислите наричат ваксиналните паспорти "зелени сертификати"?

2. Чрез химикалите, които разпръскват се организират и така наречените грипни вълни, които месеци по-рано "експертите" предвиждат по медиите. Това също е доказано работеща технология (а не фикция), американците са я използвали още във Виетнам (прочетете за Аген Ориндж), макар и много по-рано да са провеждали подобни експерименти върху сосбвеното си население (дори със закон са си го позволили).

Разбира се, може много да се говори на тема "защо ни пръскат", но на фунцкионално неграмотни и промити мозъци каквото и да кажеш е безсмислено, тъй като съзнанието им е бронирано срещу реални данни и факти.

п.п. Аргумента на индивиди като Карбовски и Киро Брейка е "Защо им е да ни убиват така, след като има много други методи?". Ще се повторя, но явно е необходимо. Целта не е просто отравяне и съкращение на населението, а поробване и деспотичен контрол над личността. Това лесно може недвусмислено да се докаже със случващото се пред очите ни - въвеждането на въглеродна квота и социална кредитна ситема, тестовото поле на които е Китай. Не е нужно даже да се вземат проби от очевадните облаци с химикали във въздуха, оставащи жълти петна по колите, тротоарите и терасите ни.

Климатичните промени не могат да се симулират ако просто пръскат с цистерни в градовете, както би било много по-логично и евтино да тровят населението според Тео (във видеото на Карбовски). Горкият "учител" още не е разбрал, че тези хора печатат парите и за тях думата "скъпо" не съществува, а и всеки техен разход го плащаме ние.

п.п.п. И да не забравяме, че постоянно просещият от екрана пари Мартин, колкото и да се прави на приятно разсеян в момента, само допреди година защитаваше и пропагандираше ковид "ваксинациите", които отдавна са доказан геноцид върху населението...

Автор: Ангел Ангелов