Журналистът Мартин Карбовски отново се проявява като фин манипулатор, този път с помощта на доц. Мангъров. Макар и да уважавам доктора за реакцията му по време на пандемията, няма как да си затворя очите, когато е в "нарушение", а такива случаи има, при това не единични. Съжалявам, че ще вкарам за пореден път в когнитивен дисонанс повечето от смятащи се за "събудени", но доц. Мангъров е възпитаник и инструмент на системата. Нали не смятате, че току така му обръщаха толкова медийно внимание през последните години? Уви, все още много хора не разбират колко комплексна е пропагандната машина. Идеята е първо да се спечели отново доверието им, а след това бързо да ги придърпат обратно в кошарата (матрицата).  Мангъров никога не е спирал да препоръчва ваксинирането, включително и с противогрипните ваксини за деца, което е отдавна доказан геноцид (по дяволите, та нали идват от същата Фармафия). Мангъров препоръчваше и тестването, а то, освен че е абсолютно неефективно и изключително опасно, по същество представлява назална "ковид ваксина".

Но да продължим с интервюто на Карбовски, в него и водещият и порчутият му гост внушават на зрителите, че има вирус, причиняващ заболяването COVID-19. Рабира се, подобно твърдение е безумно, тъй като на практика никой никъде по света не е изолирал въпросния вирус, този факт обаче не притеснява манипулаторите. Така с една откровена лъжа отново се отклонява вниманието от контекста. Защото докато баламосвайки ни какво се е случило, удобно пропускат да обяснят защо се е случило, а именно там е разковничето, нямащо нищо общо с въображаем бацил. Цялото шоу, в което все още участваме (не се заблуждавайте, че приключи), се разиграва само и единствено, за да вкарат населението в цифров концентрационен лагер и да ни отнемат природните ресурси.

Хората боледуват от нанотоксикоза, а отровите се разпръскват чрез водата, храната и въздуха.

Който има очи до го види, отдавна го е разбрал, а който няма – срам за него! За едни Ковидът бе тест за интелигентност, а за други е диагноза...

Автор: Ангел Ангелов