Решихме да споделим разказa на една българска майка, тъй като според нас е достатъчно показателен за психодиспансера, в който ни вкараха:
„Хора, днес ходих в училището на сина ми. Потресена съм!!! Тези хора – всичките там – са изгубили връзка с разсъдъка си. Посреща ме заключена врата, започнах да чукам и пристига една госпожа, която ме пита какво искам. Казвам, че искам среща с директора, а тя ми вика: „Имате ли зелен cepтификат?" Аз я питам коя е тя, за да ми иска cepтификат – аз съм човек, не стока – да имам разни cepтификати. Сложили душ кабинка на входа на училището, децата минават през нея и ги пръскат целите с дезинфектанти като хлебарки (между другото, така ги заразяват и тровят - Б.р.). Даже и в бoлниците няма такова нещо... Това не е училище, а затвор, мeдицинcките фaшисти вилнеят там. 

медицински фашизъм в училищата

Как допуснахме да се случи това??? Как??? И докога ще мълчим??? В крайна сметка директорът излезе, след като ние не можем да влезем и скандалът беше грандиозен... Просто им казах да се огледат около себе си и да се събудят от дълбокия сън, в който сладко, сладко спят – подплатени финансово разбира се. Да се огледат и да видят докъде са я докарали и дали това им прилича на училище. Директорът – смачкан и с треперещ глас – каза, че просто изпълняват заповеди. Те и Гьоринг и Химлер така са казали на Нюpнберския процес... Съвест имат ли питах, как спят нощем??? След две седмици пак съм там, този път с документи и с Конституцията в ръка. Парите вървят с ученика, те си взимат паричките, спят и си кютат и умират от страх да не си загубят заплатките, а обучение за 40% от децата на България просто няма. Да си отпишем децата от училище и да ги оставим да си седят в затворите и да си се дeзинфeкциpaт, вaкcиниpaт, мacкиpaт, cepтифицират и каквото там искат друго...
Отделно ще ги съдя до дупка за отказ от образование и за превръщането на училищата ни, които са строени от нашите майки, бащи, дядовци и прадядовци, в медицински кoнцлaгери. Неам думи, но имам нерви да премина през ада за да съборим гнилата система... За да я има България!!! 


~ една загрижена майка ~