Кемтрейлс или Ковид? На 7 октомври 2022 социалите мрежи буквално се взривиха от гневни коментари заради плътната мрежа от кемтрейлс над всички български градове. 
Целия ден и през нощта на 6 и 7 октомври се пръскаше толкова яко, че дори и Костадин Костадинов вече не може да убеди българите, че си въобразяват. Румен Радев пък направо се е скрил в миши г*з, защото много добре знае какво престъпление се върши срещу българския народ.

Заради масовото недоволство и хилядите въпроси към институциите, за да баламосат суверена, за пръв път в България се наложи да излязат по телевизията с официална дезиформация, че нямало нищо обезпокоително и че това си било чист "конденз". Не знам дали някой все още кълве на тази опорка. След мощния кемтрейл, пред кабиетите на личите лекари се извиха опашки от пациенти (предимно деца), които се оплакват от болки в корема, диария, повръщане, задух, кашлица, висока температура, световртеж и т.н. Да, естествено, личните лекари (индоктринирани кукли на конци) ще убедят майките и бащите на тези деца, че било имало някакъв си "нов щам" на някакъв си "нов вирус", който предизвиквал нов вид ковид или ентероколит.
Истината е, че се пръска НАВСЯКДЕ! В целия свят! Затова няма никакво "противостояние" между САЩ и Русия, нито между Русия и Украйна: пръска се и над Русия, и над Полша, и над Украйна, и над Канада, и над Германия...
Пръскането с химикали е глобална програма, приета и прилагана от елитите на всички страни върху техните населения и само този факт е достатъчен, за да ви подскаже, че "войната" и "противопоставянето" между САЩ и Русия е обикновено шоу за успиване на стадото.
Фактите говорят, че действително съществува технология за нано-аерозолни пръскания и нано-аерозолна ваксинация. Всеки от вас, който се заблуждава и успокоява, че кемтрейлс е "конспиративна теория", може да провери по ключови думи "геоиженеринг" и "нано-аерозолно биоцидно оръжие". Испанското министерство на здравеопазването разреши на NBC (ядрени, биологични и химически) звена на въоръжените сили, както и на UME да използват биоциди от въздуха. И колкото и Костадин Костадинов да извърта, че няма кемтрейлс, съществуват официални документи за тези пръскания, които го опровергават.

Chemtrails

На 19 май 2015 г. евродепутатът Ramon Tremosa i Balcells (ALDE) обяви в Европейския парламент, че четирима служители от Държавната метеорологична агенция са признали, че Испания се пръска изцяло от самолети, които разпространяват оловен диоксид, сребърен йодид и диатомит в атмосферата. Целта, според същия евродепутат е била да се предотвратят дъждовете и да се позволи повишаване на температурите (ето как симулират глобалното затопляне), което създава летен климат за туризъм и в същото време помага на корпорациите в селскостопанския сектор. Цялата спец-операция по пръсканията се ръководи от наднационален цетър - Международна организация по метеорология. Създадена е тъй наречената Глобална рамка за климатичи услуги и Авиационна метеорология. Под Целите на нано-аерозолите пръскания са разнообразни: предизвикване на дъжд, гръмотевици, управление на слънчевата радиация, промяна на времето, психологическа манипулация, контрол на човешката популация, предизвикване на различни симптоми, биологична или химическа война. Всичко зависи от това какъв коктейл от нано-аерозоли ще бъде пръскан върху главите на хората.

Най-важното при осъществяването на тази операция е хората да не се досетят, че ги пръскат като хлебарки. Важно е хората да не могат да направят разликата между "вирус" и нано-частица и сковани от страх да се редят пред кабинетите на лекарите да се "тестват" и "ваксинират". За да се поддържа заблудата, че има "вирус", а няма кемтрейлс са подставени множество "специалисти" и "политици", които имат за задача да баламосват населението и да отвличат вниманието в друга посока.

Какво трябва да направим в този случай?
1. Ти (да, именно ТИ, който четеш тази статия!) трябва да зададеш директен въпрос на "политиците" и на "специалистите" КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ВИРУС И НАНО-ЧАСТИЦА? 
2. ЗАЩО СИМПТОМИТЕ НА КОВИД И НАНО-ТОКСИКОЗА СА ЕДНАКВИ?
3. Защо се пръска през определени периоди? Какво се цели с всеки различен вид нано-аерозол? 
4. Кой плаща за ежедневните пръскания? Какви суми се отделят от бюджета на България за ежедевни пръскания? Тези пари от нашите данъци ли се вземат? Тези пари били ли са обсъждани в НС и кой е дал разрешение да се пръска без да се обясни на суверена какво представлява нано-аерозолната ваксинация? Накратко - вземате ли от нашите пари, за да ни пръскате като хлебарки?

Ако народът не настоява за НЕЗАБАВЕН ОТГОВОР, значи е доволен, че му вземат пари, за да го пръскат, без да му дължат никакво обяснение. Не е ли така?

Съставил: Илиян Недев (части от текста са взаимствани от Димчо Димов)

>> Писмо до президента Радев, относно химическите пръскания в небето