Земята е живо същество, обитавано от хора и животни

Внимание!!! Екипът на сайта не е напълно съгласен с тезите на автора в тази статия, но смятаме, че гледната му точка е достатъчно интересна, за да я предоставим на вниманието ви.

Кемтрейлс се пръскат от десетилетия по целия свят. Това е глобална програма за гео-инженеринг и тера-форминг, която дълго време беше умишлено държана в тайна от обществата. Но под натиска на общественото мнение и множеството въпроси, които хората упорито задаваха на правителствата, американските власти бяха принудени да признаят, че се пръскат различни комбинации от алуминиеви нано-частици, барий, стронций, кадмий, берилий и т.н.  Официални представители на ЦРУ и Държавния департамент заявиха, че пръсканията имат за цел затъмняване на слънцето и намаляване на глобалното затопляне. Пръска се над Русия, Китай, Иран, Ирак, САЩ, ЕС, буквално навсякъде. Това е глобална програма, в която участват всички държави, независимо че за пред публиката уж са политически и военни противници. Финансирането на тези програми възлиза на милиарди долари.

Но защо се прави това?

Причината, поради която се налага затъмняване на слънцето, е толкова трудна за възприемане от обикновения човек, че и на този етап правителствата се въздържат да я обявят публично. Счита се, че все още обикновените хора не са готови да бъдат запознати с истинското положение на нещата. Както знаете президентът Румен Радев умело завоалира отговора въпроса защо се пръска (въпреки, че самият той е подписал разрешението за използване на българското въздушно пространство), а Пламен Пасков каза просто че „не знае“ защо се пръска.
Бил Гейтс с нескрита гордост заяви, че има водеща роля в програмата за затъмняване на слънцето (Dimming the sun).
И така: какъв е проблемът, който глобалистите се опитват да решат с ежедневните пръскания и защо това няма как да бъде обяснено на съвременното общество?
Глобалното затопляне е факт, независимо че мнозина от нас не искат да си го признаят и често казват „Глобалното затопляне е измислица на глобалистите за да си намерят повод за различни програми за редуциране на населението“.
За съжаление  глобалното затопляне не е „измислица на глобалистите, които искат да тормозят обикновените хора.“

От десетилетия ясно се наблюдават климатични изменения, почти няма зима в България. Климатичните промени са факт – рязко повишаване и понижаване на температурите.
Но имаме ли ние, обикновените хора представа защо се получава така?
Измененията на климата съвсем не са „природен цикъл“, както мнозина ще опонират.
Наистина че през вековете са наблюдавани няколко подобни глобални природни катаклизми – потоп (при който са унищожени над  90% от живите организми на Земята), повишаване и понижаване на температурите, наводнения, земетресения и други най-различни „природни“ катастрофи.

Но циклични ли са те в действителност или тези периодични катаклизми имат за цел унищожаване на 90% от живите организми и се спускат ВИНАГИ когато е нарушен баланса на Земята?

Отговорът на този въпрос е труден за възприемане и ще предизвика когнитивен дисонанс у хората, които са възпитани да се заблуждават, че Земята е парче камък, което се върти в Космоса.

Още от детска възраст на нас ни се внушава, че Земята е неживо кръгло парче камък, който се върти в пространството. Това няма нищо общо с истинското положение на нещата. Земята е ЖИВ ОРГАНИЗЪМ, така като ние сме живи организми. Върху този жив организъм в пълна симбиоза обитават милиарди живи организми: бозайници, риби, растения и т.н. Без тези милиарди живи същества, Земята не може да съществува.
Както знаете в човешките черва обитават милиарди полезни бактерии. Тези бактерии се наричат чревен микробиом. Без тези бактерии човек няма как да асимилира хранителните вещества. Дори от дейността и от баланса на чревната микро-флора зависи мозъчната дейност и настроението на човека.

В човешките черва се съдържат около 3 кг живи бактерии. Те са в перфектен баланс и живеят в симбиоза с човешкия организъм. Всеки път когато този баланс се наруши, се пускат само-регулационни механизми: повишава се температурата на тялото, появява се диария и повръщане. Милиарди бактерии биват унищожени с цел да се възстанови баланса. Тези механизми НЕ зависят от волята на човека, те са автоматични и се включват винаги, когато има данни за инфекция.
По същия начин на Земята обитават милиарди живи същества. Те би следвало да живеят в перфектен баланс и в симбиоза, както между себе си, така и със Земята. Земята се явява макро-организъм спрямо нас, а ние (живите същества) се явяваме микробиом по отношение на Земята.

Description: G:The Bulgarian Timesдисбаланс.png
Когато балансът бъде нарушен, се пускат само-очистващи механизми – повишаване на температурата, потоп и климатични катаклизми. Тези механизми са автоматични и имат за цел възстановяване на баланса.
Description: C:UsersASUSDesktopфиг 5.png

Когато популацията на даден вид бактерия в човешките черва надвиши определено количество, се пускат само-очистващи механизми: повишаване на температурата, гадене, повръщане, диария и т.н. Когато популацията на даден организъм от микробиома на Земята надвиши определено количество, се пускат само-почистващи механизми: повишаване на температурата, потоп, климатичен катаклизъм.
Тези саморегулационни  механизми имат за цел възстановяване на баланса на микробиома.
И така: налага ли се редуциране на населението?
Още в началото на 20 век Световната общност е взела решение с какъв процент ще се редуцира населението на всяка отделна държава. Например населението на Русия трябва да бъде редуцирано от 140 милиона на 15 милиона (да, 15 милиона, не е правописна грешка). Тази цифра беше ясно заявена от Мадлин Олбрайт при посещението й в Русия през 1990.

Конкретните данни за дела, с който ще бъде редуцирано населението на всяка държава, можете да намерите в deagul.com

Добрата новина е че България е отличник по редуциране на населението. Ние сами се редуцираме като поддържаме високи нива на корупция, икономически проблеми, катастрофи по пътищата, убийства, зависимост от наркотици, висока престъпност, неефективна система на здравеопазване и т.н. Българското население има трайна тенденция към измиране, която се запазва през годините, а през 2020 сме дори на първо място!
Затова в България не се наложи жесток локдаун и „противоепидемични мерки“. Докато в Китай, Италия и някои други държави „Ковид-мерките“, с които се редуцира населението, бяха жестоки. Днес официално се признава, че локдаунът във Великобритания е довел до смъртта на много повече хора, отколкото несъществуващия „вирус“.

В България са наляти над 260 милиона долара в медии и в Прокуратурата от фондация Америка за България за да се поддържа Ковид-измамата. По същия начин стоят нещата и в другите 198 държави.

С цел редуциране на човешката популация много активно се въвеждат всякакви политики, които биха довели до желания резултат: гейство, смяна на пола, дисфункционални семейства, войни, терористични актове, наркотици, икономическа кастрация на мъжете, стерилизация на десетки хиляди жени с „ваксини“ , пландемии от грип, маймунска шарка, икономически кризи и т.н.
Това се прави с надеждата че постепенно човешката популация ще бъде редуцирана до нормални нива, което евентуално би довело до забавяне и дори спиране на само-очистващите механизми на Земята. След Ковид-пландемията, затварянето и терора се очаква човешката популация да бъде редуцирана с около 65 милиона човека. Другата цел на Ковид-пландемията е въвеждане на тотален цифров контрол над населението – затварянето на хората или в малки пространства или директното преместване на техен дигитален аватар в МетаВселената, като самият човек бъде утилизиран с цел да се намалят въглеродните емисии.
При самото редуциране на населението се извършва специфичен тест за интелигентност. Умишлено Ковид-пропагандата беше направена толкова  тъпа и елементарна, така че само най-големите хипохондрици и наивници да се вържат на спекулацията със страх и да се редят на опашки да се „тестват“ и да се „ваксинират“. За по-проницателните още от първия момент беше ясно, че Ковид-измамата е пълен фарс. Както Жак Атали пише в своята книга „Кратка история на бъдещето“: „Не е възможно да направим тестове за интелигентност на милиони и милиарди хора, можете да си представите това! Затова ще предизвикаме пландемия, която е насочена към определени хора, истинска икономическа криза, или вирус, който ще засегне възрастните, слабите и страхуващите се, които ще поддадат.

Тъпите ще повярват на пропагандата и ще поискат да ги „лекуват“ .  Ние ще сме се погрижили лечението да бъде планирано, лечение, което ще бъде решението за редукция на населението. Така подбора идиотите ще си направят сами, сами ще отидат на заколение.“

Аз напълно осъзнавам, че след прочитане на горния текст, мнозина от вас ще възразят: „Не е вярно! Няма свръх-популация! Това е глобалистка дезинформация и пропаганда за да се оправдае плана за редуциране на населението! На Земята има достатъчно място и ресурси за десетки милиарди жители!“ Това е точно така. Този аргумент е верен. На Земята има достатъчно място и ресурси за още поне 100 милиарда човека. Но проблемът не се състои в броя човешки същества, а в баланса.
Във вашите черва има място и ресурси за още 10 кг бактерии, но всеки път, когато това количество надвиши 3 кг се включват механизмите за гадене и повръщане. Не е въпросът какви количества бактерии имате в червата, а какъв е балансът между отделните видове полезни бактерии. Не е въпросът колко на брой са човешките същества, а каква е симбиозата между отделните видове живи организми на Земята.

Всеки път, когато човешката популация надвиши 500 милиона, се пускат само-регулационните механизми на Земята. Затова се налага редукцията.


Description: Georgia Guidestones -- mysterious instructions for the post-apocalypse

Какъв е проблемът с въглеродните емисии?

От дейността на бактериите в човешкото тяло се отделят химически вещества, които носят определени химически сигнали към макро-организма. Например когато на candida albicans са й нужни нови хранителни вещества, тя изпраща определен химически сигнал до главния мозък на гостоприемника и човек чувства непреодолим глад.
Друг пример е миризмата под мишниците на човека и в гениталната област. Тази специфична миризма зависи не само от хормоналния баланс и хранителния режим на дадения човек, но и от специфичните химически вещества, които бактериите отделят при своята жизнена дейност. Всеки от вас знае, че когато тази миризма стане непоносима, ние отиваме в банята и вземаме съответните мерки. Милиарди бактерии биват унищожени. Това става периодично.  Забележте думата периодично, точно както периодично на Земата се получават потоп и друи климатични „катаклизми“!

Друг метод за завоалиране на химическия отпечатък от дейността на бактериите под мишниците на човека е използването на дезодорант с алуминиеви частици. Тънкият слой алуминиеви частици пречи на дейността на микробиома.
От жизнената дейност на човека и на другите живи същества се отделят най-разнообразни химически вещества и СО2 е само едно от тях.
Повишените нива на СО2 са химически сигнал който Земята получава от дейността на живите същества и това е химическият спусък на механизмите за само-регулация: повишаване на температурите, климатични примени, катаклизми с цел възстановяване на баланса.

Всички програми за стратосферни инжекции с алуминиеви нано-частици, гео-инженеринг, тера-форминг, кемтрейл, намаляване на въглеродните емисии и др. имат за цел завоалиране на дейността на човешката популация и забавяне на ефектите от пускането на само-регулационните механизми на Земята.
Под термина „зелена сделка“ и „устойчиво развитие“  и всякакви „екологически“  инициативи се крият програми за намаляване на химическите сигнали (химическия отпечатък) от дейността на живите същества на Земята и незабавно възстановяване на баланса, с цел забавяне на ефектите от вече спуснатите само-регулационни механизми. Тези програми ЯРОСТНО се налагат на всички правителства, но рядко се обяснява истинската цел, защото реалната ситуация е трудна за възприемане от обикновените хора.

Конкретно кемтрейл  е глобална програма за създаване на тънък слой от алуминиеви нано-частици, който да затъмни слънчевата радиация и да забави ефекта от повишаване на температурата.  При замервания се доказва, че има над 30 000 алуминиеви нано-частици на 1 литър въздух. Освен че се затъмнява слънцето, алуминиевите нано-частици причиняват най-различни болести у човека: виене на свят, главоболие, зачервяване на очите, Алцхаймер, рак, диабет и т.н.

Description: C:UsersASUSDesktopkemtrejl.png

Какво е soilsealing и защо трябва незабавно да се спре?

С термина Soil sealing се обозначава непрекъснатото застрояване на големи площи от земната територия, асфалтиране на пътища, копаене на тунели, подземни бази, проби за добив на нефт и т.н
Следващата фигура ще ви даде представа какъв е ефектът от soil sealing върху Земята:

Description: C:UsersASUSDesktopфиг 6.png

Това нещо, върху което живеем, не е „кълбовидно парче камък, въртящо се в пространството“. Земята е жив организъм. Конкретно частта, върху която живеем ние, човешките същества, и която погрешно наричаме „планета“, е част от единен жив организъм, нещо като отделен орган като сливици или бъбрек. Земята е затворена система. Никой от нас не е в състояние да я напусне. Максималната дистанция/височина, на която се извършват полети с живи хора е 460 км. Няма никакви „пилотирани полети в космоса“. Това, което наблюдаваме като Вселена и Космос е всъщност вътрешното висцерално пространство на един пре-голям жив организъм.
Пренаселеността и дисбаланса се интерпретират като инфекции на този орган и предизвикват пускането на определени само-очистващи механизми. Това вече се е случвало неколкократно. От нас зависи дали ще се спуснат само-очистващите маханизми и този път. Повишаването на температурата е вече факт.
Ако ние, хората успеем да намалим свръх-популацията и вредните ефекти от нашата дейност и успеем да спрем само-очистващия механизъм на Земята, е все едно бактериите, които живеят в нашите черва сами да регулират своята популация и баланс. Нещо, което е почти невероятно.

Както написах по-горе, на мен ми е ясно, че към настоящия момент тази информация няма да бъде възприета от по-голямата част от хората. Те са привикнати да се заблуждават, че Земята е неживо парче камък, който се върти в пространството. Към настоящия момент няма как да бъде обяснено истинското положение на човешката популация върху Земята и реалната връзка на човешките същества с живото макро-същество, което обитават.
Глобалистите са наясно, че възприемането на истинското положение на нещата би предизвикало когнитивен дисонанс в голяма част от човешката популация. Когнитивният дисонанс е болезнено преживяване и отнема дълго време за създаване на нови невронни връзки в мозъка.
Поради тези причини е взето решение да не се обяснява на широките маси от хора каква е реалната цел на кемтрейл и на другите програми за гео-инженеринг и за редуциране на населението.

Просто се пръска и това е.

Съставител: Илиян Недев