А сега малко за истинския Холокост. Не за този фалшивия, който в много държави е забранено със закон да се отрича и оспорва, а за онзи истинския, за който не може дори да се споменава.

Само той сваля маската и ни разкрива реалната същност на една много специфична група, държаща властта днес в Израел и тероризираща както местното, така и чуждото население. Когато разберете на какво са способни тези „хора“, едва ли вече ще се учудвате толкова от ежедневните новини за поредната взривена от тях болница или училище и хилядите брутално избити невинни деца…

Намалете си звука преди да пуснете видеото

  • Първото болшевишко правителство в Русия се състои над 90% от хазарски евреи ционисти
  • 9 000 000 (милиона) руснаци умират по време на гражданската война, с помощта на която ционистите, финансирани от техните поддръжници от Уолстрийт, вземат властта в страната.
  • Докопали властта – същите избиват над 60 000 000 (милиона) славяни с политиката на Червения Терор, Голодомора (масов глад) и в (нямащата аналог в световната история) система от концентрационни лагери ГУЛАГ.

Разбира се, тези поклонници на сатаната нямат нищо общо с истинския юдаизъм и обикновените нормални евреи, но доста удобно се прикриват зад тях…

Ако се чудите защо световните лидери ги защитават, много просто, ционистите са пуснали метастази навсякъде.

Световните политици са ционистки марионетки

Всички нормални евреи са не по-малко потърпевши от действията на изповядващите им сатанизъм съграждани, окупирали властта в Израел (и не само).

Израелската полиция провежда еврейски погром в Йерусалим

Израелските сили за сигурност нахлуват в антиционистки еврейски квартал в Йерусалим, за да свалят палестинските знамена. Когато антиционистките евреи оказаха съпротивление, те бяха брутално бити.

Израелци щурмуват къщата на терориста Нетаняху

Огромни безредици в Тел Авив, стотици хора които са против геноцида над Палестина, опитват да стигнат до къщата на Нетаняху.