COVID-19 Certificate Of Vaccination IDentification by Artificial Intelligence

(Удостоверение за ваксинна идентификация чрез изкуствен интелект)

Ограничаване на пътуването и придвижването; Забрана на свободата на словото; Забрана на протестите; Забрана на семейните и приятелски събирания; Заглушаване и демонизиране на опозицията; Принудително затваряне на бизнеси; Ограничаване на достъпа до образование и здравеопазване; Ограничаване на свободното дишане и разходки в природата; Въвеждане на задължителни ваксинации; Въвеждане на имунизационни паспорти и контактно проследяване; Създаване на карантинни лагери; Нормализиране на физическия и психически тормоз над децата... Ако някой все още не вижда какво се случва и смята, че правителствата ни пазят от вирус, значи интелектът определено не му е сила!

>> Купи книгата от ТУК

В началото на 2020 година за пореден път на човечеството бе съобщено, че е изправено пред смъртоносна пандемия, която ще вземе стотици милиони жертви. Месеци по-късно, отново за пореден път се оказа, че нищо от предсказанията на медийната пропаганда не се случи. Средната възраст на официално починалите от COVID-19 в България бе 75 години, но средната продължителност на живота в нашата страна е само 74. Въпреки това, чрез съгласувано безумни действия, насочени срещу хипотетичен проблем, правителството почти напълно разруши икономиката, остави стотици хиляди семейства без препитание и досъсипа ключовите за бъдещето и националната ни сигурност — здравна и образователна системи. Никой не посмя да попита защо в страните с най-строгите мерки заболеваемостта бе в пъти по-висока от тези, в които нямаше такива?

Какво всъщност се случваше навсякъде по света и откъде изведнъж се появи тази невиждана политическа „загриженост“ за здравето на населението? Години наред милиони хора по Земята умират от рак, сърдечносъдови заболявания и недохранване, но досега нито една медия или управляващи не са показвали, че им пука. Как така внезапно всички се обсебиха от един сравнително безобиден сезонен грип и започнаха денонощно да ни плашат с бройките новозаразени?

ИГРА НА БОГОВЕ I Възходът на падението

По безпрецедентен начин виждаме повечето правителства по света, да предприемат еднаква политика по едно и също време. Това мащабно и високо координирано начинание между държави, някои от които дори във враждебни отношения, говори само за едно — наличието на наднационална група оперираща в сянка, която притежава реалната власт и диктува съдбата на хората. Случващото се е напълно съвместимо с глобалистичния план за единно световно правителство с нова финансова и валутна система, което да упражнява тоталитарен контрол върху силно редуцирано население. Има хиляди доказателства във всяко едно отношение, а стратегията е оповестена още през далечната 1992 г. в документ на ООН, представляващ програма за устойчиво развитие, известен като Agenda 21.

……

Днес за много хора се оказа, че COVID-19 не е въображаемият „смъртоносен вирус“, дебнещ ги от телевизора, а тестът за интелигентност, на който се провалиха в реалността. Дори и да приемем с чисто сърце, нагло и безочливо манипулираните числа с „жертвите на вируса“, процентът смъртност пак е толкова минимален, че очевидно това, което наричат „ваксина“ и така упорито пропагандират в желанието си да инжектират на всички, има съвсем друго предназначение…

>> Купи книгата от ТУК