Русия и САЩ са крилете на една и съща птица, водеща ни към трескаво строящ се антиутопичен концлагер.

От 3 години българите (и не само) спорят дали САЩ или Русия са „спасители“. Истината е, че САЩ и Русия не са врагове и не водят война за „денацификация“, както се твърди пред профаните. Истината е, че е разработена ДНК технология за дигитален контрол над хората. От нея не може да избяга нито една държава в съвременния свят. Тя вече е внедрена и в САЩ, и в Русия, и в ЕС и в Китай. Сега, по военен път се определят териториите и населенията на електронните концлагери.

Спират тегленето на пари!

От 28.08.2023 г. ДСК спира тегленето на пари в брой от ПОС-терминалите. Спите ли още?

Българите ще се наложи да проумеят, че всяка дигитална валута (рубла, юан, долар или евро) е в основата на дигиталния контрол на био-данни (ДНК вълнова функция). Платформите за разплащане с електронни валута са монтирани навсякъде, буквално във всички банки, навсякъде по света! (да, и в Русия и в България!)

Българският народ губи време, обществена енергия и усилия да нищи спор, който изобщо НЕ СЪЩЕСТВУВА. Няма противоборство между САЩ, Русия, Китай и ЕС. Единственото нещо, за което се води ожесточена битка между „запада“ и „изтока“ е кой колко човешки същества да контролира в своя концлагер.

Дигитална валута

Дигиталната валута е на базата на биометрични данни – ДНК ЕМ сигнал

Искам ясно да кажа на българите: да викате „за“ Русия, или „за“ САЩ/Украйна, е все едно да викате „за“ ГЕРБ или „за“ ПП. Това са отбор А и отбор Б на ГЛОБАЛИСТИТЕ. Няма отбор на добрите, няма отбор на „Светлите сили“. И двата отбора работят за един и същ господар. Не ми пробутвайте емоционалния си аргумент, че Русия или САЩ били „по-малкото зло“. Пораснете! Няма смисъл да търсим „спасители“ отвън или дори отвътре, ако не сме наясно какво се краде и каква е технологията за контрол.
В най-скоро време ще се въведе дигитална валута на основата на ДНК сигнала. Тази дигитална валута ще се използва само по начин, по който „правителството“ разрешава да бъдат използвани ВАШИТЕ пари: например ако получавате детски помощи, с тях няма да можете да купувате нищо друго освен детски стоки.

В секундата, в която българите проумеят, че технологията за управление чрез ДНК вълнова функция се прилага НАВСЯКЪДЕ, ще успеем да се преборим с това престъпление, като престанем да му съдействаме! А престъплението е сериозно: откраднаха се ДНК данните на милиони българи чрез тестове за COVID и чрез тестове за изследване на генетичния произход. Кражбата на подобна персонална информация е в противоречие с Конституцията, със Закона за здравето и със Закона за защита на личните данни.

Искам отново да ви информирам, че дигиталните платформи са въведени в българските банки.

Все още имаме около 5-6 месеца, за да реагираме, но за целта трябва всички българи да са наясно какво престъпление се извършва срещу тях и как можем да му противодействаме. Например, дори и да притежават ДНК-то на милиони от нас, ако се премахне 5G мрежата и постоянно надгражданата мрежа от камери, няма как да въведат „Умните градове“ и дигиталния контрол. Трябва да се обединим; да си съберем акъла и да излъчим единна стратегия за справяне с кражбата на личните ни данни и дигитализацията!