Много хора сигурно няма да харесат това, което ще кажа, но нека ме опровергаят ако могат! С цялото ми уважение към Ицо Хазарта като артист (добре съм запознат с творчеството на Ъпсурт), ама с влизането в парламента и той като много други, се превърна в поредната жалка пародия на себе си. Затова достатъчно красноречиво говори абсолютно безидейното му първо изказване от трибуната, макар и напълно в унисон с партията хранилка. Очевидно г-н Петров няма никаква представа какво прави там. Ясно е, че са го викнали, за да привлече най-примитивните избиратели от поколението ни, и сега от кумува срама (както сам пееше) се пъне да симулира дейност, оправдаваща заплатката. Само дето депутатската работа далеч не се ичерпва с анилингус на вождовете и подхвърляне на пошли интриги за храна на масите, нищо, че на някои и това им стига да си мислят, че „имат човек“ в парламента. Дали обаче зад този човек стоят идеи и потенциал да ги осъществи, явно в наши дни не е толкова важно.

Съжалявам, но управлението на народа не е като евтино „дис“ парче, където просто изцвъкваш заядлива фраза, а после тинейджърите с години ѝ се кефят по дискотеките.

Не знам за вас, ала на мен ми изглежда „по медузки“ безгръбначно да изпееш „Само споко“ и да се обявиш против мерките, а след това заради пустите му пари да се присламчиш към лагера на националните предатели и американски подлоги...

п.п. Може и вече да е загубил най-ценното си, нямам представа, но ако не друго поне никога повече „нема да има хемороиди“.

Автор: Ангел Ангелов