Последните две години и половина бяха невероятно изпитание за всеки от нас. Родени в мирни времена и непознаващи войната отблизо, внезапно се сблъскахме с брутална реалност, толкова различна, колкото почти никой не е очаквал, че е възможно да съществува. Оказахме се в епицентъра на бойни действия от нов тип, поразяващи не просто телата на жертвите, но и нещо много, много по-скъпо – душите им. Насила ни накараха да сложим едни маски, докато доброволно сваляхме други, разкриващи истинската ни същност.

Много от нас до последно така и не разбраха какво се случва (явно лишени от елементарни човешки сетива), други пък се усетиха, но не предприеха нищо, за да го променят, вместо това се скриха в малките си черупки и с наведена глава приветстваха настъпващия фашизъм. И точно когато мислехме, че всичко е загубено, пред очите ни се самоорганизира една малка, но безкрайно ценна армия от народни будители, които нито сломиха чело, нито се скриха от тираните. Напротив, те достойно застанаха с лицата и имената си и поведоха тежката битка за справедливостта.

Именно такъв човек ще ви представя днес, горд и смел българин на име Стефан Станев, който не се страхува да говори истината, без значение от последствията. Той активно използва Фейсбук канала си за редовни видео изявления, целящи да пробудят гражданското общество. Стефан е автор на невероятна книга за личностно развитие, събрала в себе си огромна житейска мъдрост, неприсъща за младата му възраст. Книгата се казва "От теб за теб" и отскоро имаме щастието да я предлагаме в нашия магазин. Поръчайте я и подкрепете дейността на този смел мъж, а за благодарност авторът ще ви я изпрати с личен автограф. 

  • Купи книгата “От теб за теб” на Стефан Станев – ТУК
  • Абонирай се за Фейсбук групата на Стефан Станев – ТУК

От теб за теб - книга

Автор: Ангел Ангелов