Във вторник (11 юли 2023) представители на 7 държави от Европа, сред които и д-р Георги Тодоров от България, учредиха в Европейския парламент в Брюксел инициативата „Доверие и свобода“, която има за цел да обедини гражданите на Европа да защитят своите човешки права, като на първо място те поставят „отношенията със СЗО“. Събитието бе предавано на живо в канала на ЕП.

Съвсем скоро благодарение на организаторите от 7-те държави ще започне подписка, която се очаква да събере 1 милион подписа от ЕС, с което Европейската комисия ще бъде задължена да съгласува с гражданите всяко свое решение, свързано със здравето и основните ни човешки права, и то да бъде предварително обсъждано в Европейския парламент, а не както сега се случва.

Припомняме обвинението срещу председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен пред белгийски съд, че вероятно е договорила с главния изпълнителен директор на Pfizer Алберт Бурла директно удължаване на договора за 1,8 милиарда евро за допълнителни дози от ваксините срещу коронавирус за страните от ЕС чрез текстови съобщения.

„Инициативата „Доверие и свобода“ има за цел да изгради ясни желони кои са фундаменталните ни човешки права, които не могат да бъдат потъпквани от европейските бюрократи“, обясни д-р Георги Тодоров, който се завърна от Брюксел.

Повод за подписката са още натискът срещу европейците да бъдат масово ваксинирани срещу Ковид, без да са пределно ясни страничните ефекти от т.нар. ваксини (които действително се оказаха много сериозни и смъртоносни за висок процент от хората); репресиите срещу европейците по време на пандемията: задължението да стоят вкъщи, да носят маски без доказана ефективност, цензурата срещу хората с мнение, различно от официоза и т.н.

Начинанието е вдъхновено от реакцията на 30 000 български граждани, които още преди година заявиха своята позиция срещу действията и плановете на СЗО в подписка, внесена в Народното събрание на България. Неин организатор е Български алианс за достоен живот, в който основател е д-р Георги Тодоров. (До този момент депутатите не са отговорили на искането на българите.)

Инициаторите на европодписката са: Юстина Уолкер, правен съветник и активист от Полша, Гиърт Вандер Боше, доцент доктор по вирусология от Белгия, австрийката д-р Мария Хумбер Мог, адвокатът от Германия Александър Крист, активистът от Чехия Ладослав Врабел и португалката Изабел Елизеу и д-р Георги Тодоров.

В извънредното предаване на Списание 8 ще намерите отговори на следните въпроси:

- Кога ще започне подписката?

- Какъв е очакваният ефект, ако 1 млн. европейци се подпишат?

- Какво ще се промени в процедурите за вземане на решения в ЕС?

- Вярно ли е, че Европа се отдалечава от принципите на демокрацията и свободата, както твърдят учредителите на инициатива „Доверие и свобода“?

- Защо тя се нарича „Доверие и свобода“? Загубиха ли европейците доверие към управляващите?

- Досега е имало 7 успешни подписки в ЕС, които са довели до истинска промяна. Какви са били те?

- Кои са идеите на СЗО, които тревожат гражданите на Европа? Кой стои зад СЗО?

- Една след друга конспирациите стават действителност в живота ни, докъде искат да ни отведат кукловодите на Новия световен ред?

- Ще позволим ли това да се случи?

Източник: Списание 8