Докато баламосват пролетариата с „войни“ и „ескалация на конфликта“, Глобалистите постепенно изградиха цифровия концлагер

Държавите членки и ЕП стигнаха до споразумение за дигитализацията на европейските граждани. Това означава, че цифровата идентичност вероятно много скоро ще влезе в сила в ЕС.

Веднага след това споразумение комисар Бретон заяви: "Вече имаме портфейл с цифрова самоличност, трябва да сложим нещо в него", като имаше предвид въвеждането на цифровото евро, известно още като CDBC.

Както виждате гласа на дигиталните роби не се чува – колкото и  експерти в областта на неприкосновеността на личния живот и сигурността да предупреждават, че това е много лоша идея за нашата свобода,  тази цифрова идентичност се прокарва.

Честито на всички, които без да знаят подпомагат поробването си като използват картово разплащане, електронни билетчета за автобуса от телефона си и т.н.

Както знаете „министърът на здравеопазването“ настоява въпреки неуредиците рецептите за лекарства да бъдат САМО дигитални. На всеки българин му е направено електронно здравно досие. Няма вече понятие като „неприкосновеност на личните данни“, въпреки че все още Конституцията го гарантира. На учениците се вмени „цифрова идентификация“, независимо, че доста родители изразиха несъгласие. В много градове в България се изградиха оптични интернет мрежи, 5G антени, камери и нови LED улични лампи със сензори.

„Невежеството уби народа ми“

Осия 4:6

А сега дойде и новината от Европейския парламент, че в най-скоро време всички банкови и социални услуги ще се извършват на базата на дигиталната самоличност. Няма да можете дори билетче в автобуса да си купите, ако не сте записан в цифровия концлагер. Приключват кешовите разплащания, тъй като ЕС въвежда цифрова валута. Всички, които досега мълчаха и не реагираха, а напротив приемаха с охота плащането с карта или телфон, са виновни за затварянето на цели нации в електронния концлагер. Време е да спрем с оправданието „така ми е по-удобно“.

Не, не е! Така позволявате на Сатанистите да осъществяват ПЪЛЕН и ТОТАЛЕН КОНТРОЛ над вас, над вашата лична неприкосновеност и персонална информация, която все още е конституционно защитена. Именно затова предвиждат „изменения в Конституцията“. „Правителството на България“ е превзето отвътре отдавна, така че може да разчитаме само на себе си. Ако не реагираме адекватно сега, повече никога няма да имаме подобен шанс. Съвсем скоро всички от нас ще писукат като стоките в МОЛ-а!

Автори: Невена Станчева, Дарина Йорданова и Илиян Недев