Известно време след кампанията за масова ваксинация с РНК ваксини се наблюдава увеличаване на смъртността, като балсаматорите в моргите и в погребалните агенции започват да откриват странни, невиждани досега бели фиброзни съсиреци. Тези съсиреци имат формата на кръвоносните съдове, от които балсаматорите ги вадят при обработването на трупа.

Във видеото ще видите разговор между д-р Джон Кембъл (John Campbell) и д-р Томас Хавиленд (Thomas Haviland), които обсъждат една от теориите за образуването на тези странни съсиреци.

Томас Хавиленд е направил световно проучване на съсиреците, които се образуват след РНК ваксинацията. Цялото проучване може да намерите под заглавие Worldwide Embalmer Blood Clot Survey.

Според теорията на учени от Кеймбридж, след РНК ваксинация рибозомите понякога (10% от случаите) не прочитат правилно РНК и не произвеждат спайк протеина, а произвеждат друг различен протеин. Именно този различен протеин се натрупва в кръвоносните съдове на ваксинираните. Така се образуват тези странни, бели съсиреци.

Очевидно, когато вените и артериите се запушат от тези съсиреци, кръвта не може да преминава през кръвоносните съдове и затова голяма част от ваксинираните получават инсулти и инфаркти.

Съставителство и превод: Невена Станчева, Илиян Недев и Дарина