Д-р Пиер Кори разкрива защо ивермектинът е трябвало да бъде унищожен. Преди COVID ивермектинът беше възхваляван като „чудотворно лекарство“ заради ролята му в извеждането на речната слепота на ръба на изчезването.

Но пропагандаторите ви казваха, че това е опасен „препарат за обезпаразитяване на коне“. Защо?

1. Ивермектинът застрашаваше разрешението за извънредна употреба (EUA) за така наречените COVID19 ваксини. Ако ивермектинът беше доказал, че е ефективно лечение, тогава EUA за инжекциите C19 можеше да бъде анулирано.

2. Подкопаване на усвояването на ваксините. „Ако се беше оказало, че ивермектинът е ефективен, какво щеше да бъде усвояването на тези ваксини?“, попита д-р @PierreKory:„Щеше да падне рязко.“

3. Ивермектинът щеше да саботира печалбите от инжекциите C19. „Те знаеха, че това ще унищожи пазара. А този пазар, вероятно в продължение на няколко години, е на стойност над 100 млрд. долара“.

4. Той застрашаваше „пазара на конкурентните патентовани фармацевтични продукти като Paxlovid и Molnupiravir и Remdesivir, а те печелят много милиарди от тях“.

5. Твърде евтино, за да се правят пари от него. Д-р Майкъл Търнър казва, че ивермектинът струва само „24 долара, за да се спаси един живот от COVID“ (стойността на едно хапче е едва 6 цента).

6. „Тази псевдо-пандемия щеше да е приключила, ако всички бяха на ивермектин, и затова трябваше да го унищожат.“

Източник: Гласът на Истината