За съжаление, масовката си няма никаква идея защо толкова спешно искат да изменят Конституцията. Разбира се, не е за "правосъдна реформа". Във всички контролирани държави ударно измениха Конституциите, за да се легализира ДНК паспортизацията и дигиталния контрол над гражданите. Например в Русия (която само за пред профаните воюва със запада) се измени Конституцията (глава 7), така че Руската Федерация стана ЕДНОЛИЧЕН СОБСТВЕНИК на ДНК-то на руснаците.

Досега България бе едно от малкото останали места по света, където ДНК се КРАДЕ незаконно за бъдещия дигитален контрол. Ако българите знаят, че неправомерно им се взема ДНК, за да ги вкарат в електронен концлагер, няма да позволят промените в Конституцията. Но повечето НИЩО не разбират!

Точно затова още от първата седмица новата власт толкова напира да вкара изменения в Конституцията и ДНК паспортизацията да се легализира. Управляващите подлоги, бързат да направят анилингус на господарите си, изпълнявайки заповедта преждевременно, тъй като никой не знае докога ще оцелее правителството.

Ако успеят да изменят Конституцията, ДНК контролът вече ще е законен, а това е последната стъпка преди въвеждането му.