Отдавна се говори, че логото с жабата маркира храни, съдържащи Атразин. Той е хербицид, който буквално превръща мъжете в жени (в унисон със силово налагания ни LGBTQ+ култ). Използва се масово при отглеждането на какао и кафе, точно затова много шоколадови изделия са пълни с него. Някои компании го прилагат също и в банановите си плантации.

Безспорен научен факт е, че Атразинът, приложен върху мъжки жаби, в концентрации дори под разрешените норми, предизвиква загуба на репродуктивните способности, което води също и до поява на „женствени“ белези и поведение. Ако обаче с него се третират ларви на жаби („попови лъжички“), всички третирани индивиди се развиват направо в женски екземпляри.

Съществуват проучвания върху хора с репродуктивни проблеми в Южна Америка и като вероятна причина за това се посочва Атразинът, който може да се консумира чрез вода, мляко и месо на животни, поели пестицида от околната среда.

Вече всеки е виждал жабешкото лого, понеже огромен процент от продуктите в големите хранителни вериги са белязани с него. Все пак основната цел на Глобалистите е да ни съкратят и направят неспособни да създаваме семейства и следващи поколения.

Но знаете ли какъв вид жаба се използва в логото? Не? Ако е така, проверете сами. Европейските почвени и сладководните жаби имат еднакви крака с прави и плоски пръсти (неотровни жаби), за разлика от всички отровни жаби в природата, имащи заоблени върхове на пръстите си, без изключение. Малка топчица в края. Сега погледнете логото отново и помислете какво ли символизира?

Съгласно кармичните принципи, те са длъжни винаги да ни предупреждават, но са напълно спокойни, разчитайки на нашето овчедушие и невнятност…