Американците съвсем загубиха връзка с реалността, щом започнаха да дават дамски титли от конкурси за красота на мъже, при това на какви...

"Ние сме абсолютно луди." Американският комик и журналист Джаксън Хинкъл разкритикува резултатите от конкурса "Мис Америка", в който спечели трансджендър. Той сравни снимките на американската победителка и победителката в конкурса „Мис Русия — 2022“ Анна Линикова.

Miss America vs Miss Russia

Мис Америка срещу Мис Русия

Разбира се, всичко се прави в чест на "новото нормално", към което денонощно ни тласкат Глобалистите, мъчещи се упорито да извратят населението. Тези, които имат сетива да видят случващото се, отдавна са разбрали що за унижение и подигравка с дамите е да определиш въпросната човекоподобна карикатура като победител в конурс за женска красота.

Такива изчадия усилено се лансират и в политиката, като се започне от по-предишната им "президентша" – Майкъл Обама и стигнем до гей и трансджендър администрацията на Байдън, чиито гнусни снимки няма да публикуваме, за да не загубим аудиторията с по-чувствителни стомаси.

А това уродливо създание отдолу, облечено с червената рокля, е Джасинда Ардърн – бившата марионетка-премиер на Нова Зеландия, която съсипа с фашистките си мерки една от най-красивите държави в света...