Европейският съюз предколедно въведе първата стъпка от задаващата се социална кредитна система – персоналните въглеродни квоти. Съюзът ще принуди гражданите да плащат за своите „въглеродни емисии“, в опит да ги намали с 55% до 2030 г.

Междувременно все повече британски градове насърчават нова схема за забрана на частни превозни средства в определени райони, за да намалят трафика и „да помогнат за справяне с изменението на климата“, но протестиращи с право я нарекоха „климатичен локдаун“.

Разбира се, това че емисиите CO2 за последните 50 години са се увеличили с едва 0,005% и нямат абсолютно никакво отношение към въображаемото "Глобално затопляне", удобно се игнорира от "експертите" и псевдонауката, в които постоянно ни се внушава да вярваме.

Ако все още има наивници, смятащи че зелените сертификати (друг неизменен детайл от социалната кредитна система) бяха въведени, за да ни пазят от заболяване, може да видят какво се случва в Китай, който е тестовото поле на Глобалистите.

Заради протестите срещу ковид ограниченията, правителството променя дистанционно в различни цветове QR кодовете в смартфоните на гражданите

  • Жълто означава, че няма да им бъде позволено да напускат района, в който се намират, а също така няма да им бъде позволено да се приберат вкъщи (да, те ще трябва да живеят на улицата). 
  • Червеното означава принудително преместване в ковид лагери за тяхна сметка.

А сега освен всичко останало, ще ни карат да си плащаме и за въздуха, който дишаме. Останаха ли ботове, продължаващи да не разбират случващото се?