Оказа се, че договорите с Pfizer са подписани по такъв начин, че държавите са длъжни да закупят ненужните ваксини. По съдебен ред се изясни и, че от Pfizer са прикрили наличието на графен оксид в тях (този факт е бил потулен зад термина „търговска тайна“ в договорите за продажба). В последствие съдът в Ню Йорк задължи корпорацията да публикува всички вещества, съдържащи се COVID-19 „препарата“ им, и от доклада стана ясно, че в него наистина има токсичния графенов оксид.

Продължават да се увеличават случаите на внезапна смърт сред ваксинираните, както и случаите на миокардит и турбо рак (турбо рак е онкологично заболяване, което се развива с много бързи темпове; по-бързи от обичайното). Това се получава, защото във ваксините се намират частици от чуждо ДНК. Въпреки всички налични доказателства, по договор държавите членки са длъжни да заплатят ваксините, независимо, че хората не ги искат (били са предвидени по няколко дози на човек).

Унгария и Полша, например, са отказали да приемат цялото количество, но Pfizer ги е осъдил и са били задължени да заплатят поръчаните дози, макар че след това са ги изхвърлили! Оказва се, че при отказ от сделката от страна на купувача, разписаните обезщетенията за американската корпорация са много по-големи стойността на продукцията им. На това му се вика корупционен, фашистки бизнес модел!

Именно по тази причина в момента ЕС изхвърля 215 милиона дози COVID-19 ваксини на стойност над 4 милиарда евро. Въпреки логическия абсурд, страните продължават да купуват нови партиди от „ваксината“, тъй като договорът с Pfizer ги задължава.

Източник: Politico

България също се опита да се откаже от това безумие, но бе принудена да си плати.

Въпросът е докога ще търпим да се гаврят със здравето, трудът, времето и парите ни? Тази човешка утайка, запекла се във властта трябва ударно да бъде изчегъртана!