Главният изпълнителен директор на компанията-майка на "Balenciaga" – "Kering" също притежава уебсайт за търгове, който продава гротескно изкуство, изобразяващо голи деца с мутирали тела и полови органи вместо лица.

elit pedophiles

Groupe Artémis, холдинговата компания на милиардера, главен изпълнителен директор на Kering, Франсоа-Анри Пино (съпруг на актрисата Салма Хайек) притежава аукционната къща Christie's. Уебсайтът на Christie's включва серия от "произведения на изкуството" на братята Джейк и Динос Чапман, включително манекени на деца с еректирани пениси и ануси вместо нос и уста.

child abuse art

 Техните творби достигат от стотици долари до над 500 000 долара. Галерията включваше и порнографски VHS от 1996 г., показващ две порно актриси, които правят секс с отрязана глава на възрастен мъж и с манекен с еректирал пенис вместо нос. Продаде се за 1300 долара.

child freaks

 VHS-ът дори беше включен в британски телевизионен документален филм.

Тези хора са болни, много болни! Ето ги западните "ценности", към които ни тласкат и нашите управляващи: смяна на пола, педофилия, содомия, инцест, зоофилия, канибализъм. Сатанистите в лицето на Световния икономически форум (СИФ) и всички съпътстващи ги организации (като ООН, СЗО и мн. мн. др.), вече дори не се крият, а усилено подготвят терена за пристигане на господаря им.

Колкото по-бързо арестуваме и осъдим гнусните изчадия, изживяващи се като Елит, толкова по-голям шанс има да спасим бъдещето на децата и цивилизацията изобщо.