Тестовото поле на Глобалистите Китай вече издаде какво ни чака. Изкуствен интелект следи мозъчните вълни на децата като в дистопичен концлагер.

Б-а-а-вничко към пълна цифровизация

От тази учебна година у нас влизат електронните бележки за извинение на отсъстията на учениците.

Пенсиите и социалните помощи вече се дават само с електронни карти. В най-скоро време робите ще получават своите „заплати“ само с електронни карти.

Рецептите за лекарства са електронни и всеки гражданин има електронно здравно досие, информацията от което може да стане достъпна с един клик за хакерите.

В Била, Лидл и Кауфланд постепенно навлизат касите на самообслужване и записването на това кой какви стоки купува в неговата „карта за намаления“.

Улиците в цяла България се разкопават, уж за да се направят „ремонти“ на градинки и паркинги, а истината е, че се прокарва оптичен интернет, който ще има достъп до всяко „устройство“ (под „устройство“ да се разбира биоробот под пълен цифров контрол).

Мокрият сън на Глобалистите за затварянето на цялата профанска маса в електронен концлагер бавничко, но сигурно се реализира. В Русия, САЩ и Китай се въвеждат дигитални валути. В няколко страни в света вече са въведени 15-минутните градове и внедрени системите Умен град и Интернет на телата. Например Москва е умен град и в много училища е въведена системата „Ладошки“ за разпознаване на децата по техните пръстови отпечатъци, което показва, че Русия е в пълен синхрон с идеите на Глобалистите.

Истината е, че малка част от обществото започна да се усеща какво се случва и накъде водят стадото, но без натрупване на критична маса нямаме никакъв шанс за ответен удар…

Автори: Невена Станчева и Дарина Йорданова