Споделяме интересна и полезна статия на нашите съратници от РТВ „Истина и Свобода“:

Веднага да напомним две неща. Вирус SARS cov 19 нямаше, няма и никога не е имало. Доказали сме го с документи, дадени и в Софийска Градска Прокуратура. На второ място, няма никакви „ваксини“ срещу COVID 19, това са отровни препарати, съдържащи освен графенов оксид, всякакви други вредни и опасни вещества, които убиват, осакатяват и разболяват. Вижте например доклада на изследователската група на Госпожа Уаг (Wagh), за състава на „ваксините“.

До момента в целия свят с тези убийствени инжекции бяха избити над 20 000 000 души!

Да напомним, че ние първи публикувахме у нас, преведен на български език, доклада на доктор Робърт Йънг за състава на инжекциите.

Потвържденията продължават да валят като порой в последните две години. Поредни нови изследвания на авторитетни учени от САЩ и Аржентина откриха, че освен всичко друго, в отровните инжекции се съдържат и магнитни редкоземни метали – лантаниди. Става дума за инжекциите на АstraZeneca, CanSino, Moderna, Pfizer, Sinopharm и Sputnik V. Тези метали са цитотоксични, всред тях има и радиоактивни.

Повтаряме специално за путинофилите: и в руската „Спутник V“ ги има същите боклуци.

Ето и имената на изследователите – д-р Лорена Дибласи (Lorena Diblasi, PhD), д-р Мартин Монтеверде (Martín Monteverde, MD), д-р Дейвид Нонис (David Nonis, PhD), д-р Марчела Сангорин (Marcela Sangorrín, PhD).

Вижте какво заявяват авторите на изследването:

„Най-малко 55 недекларирани химически елемента са открити във ваксините срещу COVID-19“, включително токсични метали, радиоактивни елементи и 11 цитотоксични лантаниди (редкоземни метали), използвани в електронни устройства и оптогенетика……

…. Докато появата на плашещото разнообразие от недекларирани химически елементи остава странна, уликите изглежда сочат към някакъв вид световно технологично експериментиране. Тъй като лантанидите, както отбелязахме по-горе, е известно, че са изключително цитотоксични, откриването им в значителни количества и в целия набор от ваксини, които проучихме тук, предполага някакъв вид нанотехнологично експериментиране по линията, обсъдена от Kourie & Броуди 2022.“

И още един интересен откъс от изследването им:

“Лантанидите, известни също като „редкоземни метали“, имат уникални електромагнитни свойства, които са ги утвърдили като крайъгълен камък на интернет на нещата и много напреднали технологии, включително; ядрени реактори, смарт телефони, оптични влакна, лазери, вятърни мелници и електронни превозни средства (EV). Редкоземните лантаниди също се използват за създаването на изключително мощни, постоянни магнити, открити в Neuralink на Илон Мъск и двигателите на електронните превозни средства на Tesla.”

Авторите потвърждават наличието на самосглобяваща се нанотехнология в инжекциите на COVID-19 и обсъждат оптоелектронната роля на квантовите точки в невронния контрол и невронните интерфейси (т.е. интерфейси мозък-компютър, като Neuralink).

Вижте едно показателно видео с интервю на злодея Ювал Ноа Харари – дясна ръка, (педераст и любовник на Клаус Шваб), с красноречивото му изказване: „Хората са животни, подлежащи на хакване… Директно свързване на мозъци с компютри.“

Между другото, на 12 септември 2022 г. президентът Байдън е подписал изпълнителна заповед за напредък в биотехнологиите и иновациите в биопроизводството за устойчива, безопасна и сигурна американска биоикономика. Изпълнителната заповед  гласи: „За да ни помогнат биотехнологиите и биопроизводството да постигнем нашите обществени цели… Трябва да разработим технологии и техники за генно инженерство, за да можем да пишем схеми за клетки и предсказуемо да програмираме биология по същия начин, по който пишем софтуер и програми за компютри.”

Забележете, администрацията на Байдън заявява, че за да постигнем обществени цели, трябва да разработим технологии за генно инженерство, които могат да напишат вериги за клетки и да програмират биология по същия начин, по който разработчик би написал софтуер за компютър.

Това не само е трансхуманизъм (т.е. сатанизъм и отричане на Твореца), но и обществените цели на администрацията на Байдън и на Китайската комунистическа партия са едни и същи: унищожаването на Америка, човешките права и човечеството. Което впрочем е цел и на Владимир Путин, верният ученик на Клаус Шваб, както сме писали многократно.

Оригиналното научно изследване е тук.

И сега, като знаем какви отрови има във „ваксините“, вижте изказването на терориста и масов убиец Тедрос Гебрейесус – шеф на СЗО, който се жалва, че след ПЛАНдемията, хората вече не искали да се инжектират, нито те, нито децата си и призовава за твърди мерки срещу „антиваксърите“. Изказването му в оригинал е на английски, но сме го превели и озвучили на български език с ИИ. Използваме техните оръжия срещу тях или както е казал мъдрият ни народ в поговорката:

„С техните камъни, по техните глави!“