Магнезий — играе много важни роли в тялото, като поддържа мускулната и нервната функция и производството на енергия.

NAC — (предшественик на глутатиона) осигурява разнообразие от защитни антиоксидантни ефекти, блокира уврежданията на ДНК, укрепва всички органи, включително мозъка — разтваря слузта, подобрява дишането и респираторните проблеми.  NAC засилва имунната система, засилва антителата, увеличава глутатиона, който се бори с болестите и стареенето.  NAC съществува от десетилетия, доказано е много безопасен и БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ.

Глутатион — е най-мощният антиоксидант в тялото и противодейства на вредните ефекти на графеновия оксид.  Човешките тела произвеждат глутатион естествено, но с напредването на възрастта и абсорбирането на токсините, производството му се забавя.  Децата естествено имат високи нива на глутатион.  Глутатионът е специфичен за тялото антиоксидант, от който клетките се нуждаят, за да функционират и оцеляват.  Когато се разболеете, нивото на глутатион може да спадне.

Селен — микроелемент, който естествено присъства в много храни и се предлага като хранителна добавка.  Селенът, който е хранително важен за хората, е съставна част на повече от две дузини селенопротеини, които играят критична роля в репродукцията, метаболизма на хормоните на щитовидната жлеза, синтеза на ДНК и защитата от оксидативно увреждане и инфекция.

Кверцетин — има значителна способност да пречи на репликацията на SARS-CoV-2 и многостранно противовъзпалително и тромбин-инхибиторно действие.

Витамин D/C/A – насърчава пролиферацията на имунните клетки, стимулира антимикробните пептиди, цитокините и пролиферацията на имунните клетки, подобрява целостта на лигавицата, антиоксидант, защитава здравите клетки, активира имунните клетки, антивирусен, координира клетъчния имунен отговор.

Цинк – важен за капацитета на свързване и оптимизиране на смъртността на имунните клетки.  Насърчава антивирусния ензим, блокиращ вирусната репликация.

Зеолит - има силно привличане към много тежки метали, включително живак, олово, кадмий и арсен.  Той също така се свързва и премахва много химикали като флуор и хлор, елиминира свободните радикали от всякакъв вид и обръща острите химични и алергични реакции, без да премахва жизненоважни хранителни вещества от тялото.  Това го прави максимален детоксикатор.

Чай от борови иглички, копър, звездовиден анасон — съдържа шикимова киселина, високи нива на антиоксиданти и ДНК-защитни свойства.

Корен от глухарче —  блокира взаимодействието между ACE2, шип протеин и варианти.

Масло от семена на черен кимион — е естествена алтернатива на ивермектина.  Nigella sativa се използва като традиционна медицина от векове.  Маслото от семената му е ефективно срещу много заболявания като рак, сърдечно-съдови усложнения, диабет, астма, бъбречни заболявания - също е ефективно срещу рак на кръвоносната система, белите дробове, бъбреците, черния дроб, простатата, гърдата, шийката на матката и кожата.

Фулвинова киселина и Shilajit — отдавна се използват в традиционната медицина и намаляват възпалението и повишават имунитета.  Фулвинова киселина е добре проучена за ефектите си върху имунното здраве и възпалението.  Подобрете устойчивостта към болести, повишете имунната си защита, борете се с възпалението, хроничните заболявания и засилете антиоксидантната активност.

Био-фибрин — е протеолитичен ензим (процес, известен като протеолиза - подпомага разтварянето на протеини. Има над 700 идентифицирани човешки ензима и всеки ензим има специфична биохимична реакция, включваща специфично вещество.

Активен въглен, хлорофил, хлорела, спирулина, ирландски морски мъх, C-60, Power Immunity, инфрачервена сауна, зелен чай, алкална вода, пробиотици, канела и суров мед, авокадо, чесън, куркума, кориандър, джинджифил, кръстоцветни и листни зеленчуци  зелените също са страхотни детоксикатори за тялото.

Източник: Матрицата