Подготовката и облъчването с години на общественото съзнание чрез филми плашещи ни с атаки от извънземни или астероидни апокалипсиси, явно е наближила естествения си апогей. През последните месеци медиите ежедневно ни подгряват с новини за опасно преминаващи космически обекти, или с поредните официални кадри на НЛО от НАСА или Пентагона. Разбира се, за всички познаващи истинската същност на света, в който живеем, е пределно ясно, че нито ще ни нападнат извънземни, нито пък ще ни ударят метеорити от космоса, защото и двете неща не съществуват по начина внушаван от пропагандата. (Не казвам, че няма други хуманоидни цивилизации, напротив, подобна вероятност е изключително реална, просто със сигурност не живеят на въображаеми летящи в безкраен вакуум кълба, отдалечени на милиарди светлинни години оттук…). Това, което в действителност може да се случи е ракетна (или с някое секретно оръжие) атака върху всички ключови градове и столици по света. Нищо неочаквано, все пак хиляди пъти сме виждали унищожаването им чрез киното (predictive programing). Ударите ще бъдат по земя и вода, като второто е с потенциал да предизвика опустошителни цунамита. Всичко ще бъде представено пред населението, като някоя от горните 2 хипотези, а може и трета, например войната от франчайза „Терминатор“. Изпълнението на подобен план съвсем не е трудно, технологията отдавна е налице, доказалите се масмедии способни да дирижират шоуто – също, и не на последно място, американците имат над 800 военни бази пръснати по целия свят.

Възможно е да се окаже, че цирка с коронавируса и плашенето с ваксини са само дим в очите. Те много добре познават психологията на тълпата и въпреки всички манипулации, са прекрасно подготвени за вариант, в който над 70% от хората ще откажат ваксинациите. Тогава „меката“ война, която водят в момента, бързо ще смени консистенцията си, защото вече ни разкриха своите карти и за тях връщане назад няма.

Друг не по-малко реалистичен сценарий е този, с който ни запознаха във филмите „Кингсмен“ и „Кутия за птици“, а именно чрез подаване на конкретен честотен сигнал от 5G телефоните и антените (които съвсем скоро ще са навсякъде), хората буквално да превъртят и да започнат да се самоизбиват, разрушавайки напълно съвременния обществен ред. Същото може да се случи и от мозъчното възпаление причинено от ГМО вирусите във "ваксините" (точно както във филма „Аз съм легенда“).

Както виждате, възможните сценарии за бъдещ масов апокалипсис съвсем не са малко и именно за нещо такова се подготвя групата около Световния икономически форум. След подобна атака, без значение как ще бъде представена, градовете бързо ще се напълнят с „пазещи ни“ военни. Така ще бъде задействан спусъкът за официалното въвеждане на международно правителство и нов световен ред.

 

източник: ИГРА НА БОГОВЕ I - Възходът на падението