На всеки психически нормален и средно интелигентен човек, който се огледа наоколо, трябва да му е ясно, че водачите и двигатели на световните процеси са продали душите си на дявола, болни психопати, водещи битка срещу БОГ! Всичко, което Създателят е заложил като естественост и закон на живота в човешкото ДНК, и целият видим и невидим свят е обявено за Анатема. Новият ВАВИЛОН = Атлантолиберастичният съюз: Америка + Европа + благоборческият Китай.

Те искат да върнат онзи свят, който Господ потопи чрез Потоп!

Свят на мутанти, където ДНК замърсяването бе превърнало хората в човекоподобни животни.

Свят, в който сексуално наслаждение се търсеше в оргии между хора и животни.

Свят, където ритуалните убийства на деца, пиенето на кръв и яденето на човешко месо бяха стандарт на живот.

За всички трябва да е ясно:

Комунистическият елит в България и бившия соцлагер продаде душата и страната си, за да се превърне в капиталист, господар, олигарх от западен тип! Разбира се, винаги ще остане презрян предател за господарите си от Запада.

Имам теория:

Както знаете, наркотиците – тютюн, алкохол, кафе и захар, включително хероин, кокаин, морфин, опиум, хашиш и марихуана, бяха докарани от колониалните завоеватели-убийци – Датчани, Англичани, Холандци, Испанци, Португалци в Европа, за да могат робите да работят много, но малко да спят и ядат.

Когато масите се пристрастиха – безплатно раздаваните стимуланти станаха свръхскъпа стока, обложена с акциз и 10-кратно увеличена цена, за да носи печалба за главния дилър – държавата.

Останалите наркотици от списъка по-горе бяха обявени още през 1913 г. за незаконни. По този начин, пристрастените, освен че плащат стократно завишена цена, винаги са в ръцете на властта, която по всяко време може да ги арестува, изнудва и използва за собствени цели.

Налагането на безразборния секс като норма през 60-те години, обилно полято с алкохол и наркотици, подсилвано днес от порнографията, ще доведе до нови забрани с наказателна отговорност и наказателно плащане под формата на акциз или глоби, когато бъде обявена забраната за размножаване заради „свърхпопулацията“ на Земята.

Със сигурност ще наложат някакви рестрикции за секса и/или мастурбацията. Днешната младеж предпочита виртуалния секс, и когато вече са пристрастени, достъпът до него ще бъде силно ограничен или скъпо платен.

Логиката и стратегията са прости като на всеки един неграмотен и безскрупулен дилър: Първо ти става приятел и те черпи с наркотици, по-късно ще крадеш и убиваш, за да получиш дозата си.

ОЧАКВАМЕ ТВ ШОУ:

  • Ядрено замърсяване с цел евакуация и насилствена FUCKсинация
  • Кибер тероризъм – умишленото РАЗРУШАВАНЕ на мрежата ще доведе до икономически и социален колапс. В името на СИГУРНОСТТА на всички, влизането в интернет ще става директно чрез имплантиран чип, гласова, ирисова или ДНК верификация.

Автор: Киро Скалата - @suprotivatabulgaria