Дебатът за или против приемането на еврото безспорно е важен, всичкки ние сме наясно, че България ще бъде хвърлена в нова инфлационна спирала ако се приеме еврото. 

НО! Този дебат няма никакъв смисъл защото истината е, че ЕС се готви да въведе цифрова валута и всички разплащания ще се осъществяват дигитално. Няма да имаме време нито за референдум, нито за въвеждане на еврото.

Както виждате в българските градове усилено се копае и прокарва оптичен интернет, изгражда се 5G мрежа, а във всички търговски банки монтират скенери за дигитални разплащания. Системата „Три морета” за цифров контрол над населението е в действие. Така че няма никакво значение дали ще се премине към дигитална валута от евро или от лев!

Целия медиен цирк, наречен "за или против еврото" беше исцениран за да се отвлече вниманието на обществото от ИСТИНСКИ ВАЖНИТЕ ТЕМИ – продължават пръсканията с кемтрейл, подписа се меморандум с компанията Амазон, на която бяха продадени българските биоданни от тестовете за ковид, всеки има електронно здравно досие и т.н. За съжаление българите все още нямат усещането, че им се отнема нещо съществено, когато им вземат ДНК и им правят електронни здравни досиета за дигитален контрол.

Забележете, че темата за еврото беше изведена като медиен хайп, за да се маскира големият гаф на Костадинов с лъжата, че нямало кемтрейлс и че СЗО е безобидна организация. ПР-ите на Костя веднага проумяха, че губи подкрепа и изведохда нова тема, в която да го играе "спасител" - еврото.

Костадин Костадинов викаше срещу ваксините, за да се заблудят българите, че ваксините са реалната цел на корона-бесието. А всъщност реалната цел бяха тестовете, защото именно с тях се краде ДНК. И сега с въпроса за еврото е така – умишлено се вдига врява дали България да го приеме, докато през това време процесът на цифровизация върви необезпокояван.

Жалко е, че качествени анализатори като Григор Сарийски без да осъзнават припяват в хора на Костадинов и раздухват темата с еврото по медиите. Дори се сбраха в Националния студентски дом за да учередят Инициативен комитет за рефередум за запазване на лева. 

Всички тези "партийки"  Атака, Изправи се.БГ, Петър Клисаров, Росен Миленов, Георги Неделчев, БРОД, РОД, ЧЕСТ, Системата ни убива, неволно или умишлено биват въвлечени в новата тема, която ще се използва за отвличане на вниманието.

Всички тези "партийки" и "лидери"  знаят, че се краде ДНК с тестове и се изгражда система за дигитален контрол. Те знаят, че до една година ще се въведе нова идентификация ID2020 и цифрова валута и на практика няма почти никакво значение дали ще приемем еврото или ще оставим лева.

Но както виждате на тях им е казано да не повдигат този въпрос пред населението.

Странното е, че българите ОТНОВО се хващат на въдицата на новия медиен хайп. Очевидно сънародниците ни не се досещат, че темата за еврото е преекспонирана с цел да се реабилитира Коцето, който загуби подкрепа заради изцепките си с кемтрейл и СЗО. Българите са готови да забравят какви откровенни лъжи ръсеше Костадин, само защото щял да се "бори срещу еврото и да ги спасява..."

От какво друго желаете да бъдете "спасявани" докато ви крадат ДНК-то за дигитален контрол и ви подготвят новите цифрови коцлагери?

Автори: Илияна Несторова и Илиян Недев