Докато Бил Гейтс експериментира с комари, авторът Kris Newby (Крис Нюби) казва на Tucker Carlson (Тъкър Карлсън), че въоръжените бълхи, кърлежи и комари в миналото са били „перфектното скрито оръжие“.

Военни доклади от 60-те години на миналия век сочат, че „можем да убием 10 000 души за 1,33 долара на живот“, без да разрушаваме инфраструктурата. Нюби описва тази тактика като „ядрена бомба за бедняци“.

Тя разкрива, че човек от черните операции на ЦРУ ѝ е разказал за операция „Мангуста“, при която отровни кърлежи са били пуснати на кубински работници на захарна тръстика като форма на биологична война. Това е първото доказателство, че кърлежите са били използвани като биологично оръжие.

Нюби описва как бълхите, кърлежите и комарите са били генетично манипулирани, за да пренасят по-опасни патогени, като обяснява, че бълхите са били заразени с чума, комарите са били пълни със смъртоносния вирус Тринидад, а кърлежите са били заредени с различни смъртоносни или инвалидизиращи болести.

Сега Нюби повдига въпроса дали лаймската болест има естествен произход, или е продукт на експерименти.

Източник: Гласът на Истината

Подобна информация хвърля съвсем друг поглед върху странните нашествия на екзотични паразити у нас, като тигровите комари например, или за тазгодишната инвазия от кърлежи.

Но всъщност, нима очаквате нещо хубаво от същества, смятащи хората за безполезни ядящи?

Те открито признават, че според тях сме прекалено много, и докато ни убиват, ще отвличат вниманието ни с дрога и електронни игри.