След като се разбра, че на глобално ниво Сатанистите ускоряват въвеждането на дигиталните разплащания във всички държави (Русия, САЩ, Украйна, България...навсякъде!) и че в най-скоро време ще наблюдаваме края на хартиените пари, инвеститорите започнаха трескаво да купуват инвестиционно злато. Но трябва да сте наясно, че и това няма да е добра инвестиция. Защо? Защото дигиталната валута ще се „копае" на базата на биометрични данни: стойността ще се образува от вашите жизнени показатели: електромагнитен сигнал на ДНК, кръвно налягане, кръвна захар, хормони, менструация, овулация, спермогенеза и т.н.

Голяма част от вас знаят, че и в момента телефоните ви измерват тези жизнени показатели. Това вече не се крие. Дори се промотира като голяма иновация „за ваше добро", за да знаел доктора ви във всеки момент в какво състояние сте. Приложения като Тик-Ток бяха създадени именно с тази цел.

Това, което не знаете е, че биометричните ви данни, свалени чрез вашия смартфон,  се продават на борсата.

Така се образува стойността на новите дигитални пари (proof of work) – изчислява се кой индивид какви биологични стойности има: колкото си по-болнав, толкова по-малка стойност може да произвеждаш. Нали затова се откраднаха био-данните на всички чрез „тестове за COVID"?

На вас оставям да прецените дали всичко това е законно и дали са нарушени някакви човешки права...