Бил Гейтс, който отдавна е привърженик на ваксините и на технологията за иРНК ваксини, сега финансира разработването на ваксина за борба с изменението на климата. ArkeaBio, базиран в Бостън агро-биотехнологичен стартъп, обяви, че е събрал 26,5 милиона долара първоначално финансиране, за да „намали емисиите на парникови газове“ чрез разработването на „ваксина срещу метан“, обяви компанията в прессъобщение на 8 май. Метанът, отделян при оригването на преживните животни,  се произвежда от полезни микроби в червата им чрез нормалната ферментация на фуражите. Идеята е да се атакуват тези полезни микроби, въпреки че са важни за здравето им, за да спрат кравите и другите животни във фермите да отделят метан.

Breakthrough Energy Ventures, основана от Гейтс, която за първи път инвестира в ArkeaBio през 2022 г., е основен донор на проекта за „климатични ваксини“. Биотехнологичната компанията твърди, че „ваксината ще осигури иновативно, рентабилно и мащабно решение за намаляване на емисиите на метан в света, които в момента генерират еквивалента на 3 милиарда тона CO2 годишно и представляват 6% от годишните емисии на парникови газове.“

Други инвеститори в проекта за „климатичните ваксини“ са фондация „Грантъм“ за опазване на околната среда, AgriZeroNZ (партньорство между правителството на Нова Зеландия и големи аграрни компании), Rabo VenturesOverview Capital и The51 Food & AgTech Fund.

Земеделски експерти заявиха пред The Defender, че дори ако предпоставката за „ваксини срещу изменението на климата“ е правилна, метанът, генериран от добитъка, има незначителен принос за общите въглеродни емисии. „Тези ваксини не са необходими“, смята д-р Андре Леу, международен директор на Regeneration International. – „Те са още един разход за фермерите, което допълнително отслабва нетния им доход и го прехвърля на мултинационалните корпорации. Те се основават на много лошо разбиране на приноса на парниковите газове към изменението на климата“.

Скот С. Типс, президент на Националната здравна федерация, заяви, че „ваксините срещу изменението на климата“ също ще дадат на големите фармацевтични компании друг път за насърчаване на иРНК технологията. „Такива ваксини със сигурност биха включили опасна иРНК технология, точно както сега правят ваксините за тетанус“, каза той.

Източник: obektivno.bg

Коментар на Godlessera:

Да се смее ли, да плаче ли човек за нивото, до което е паднала човешката раса? То дори е глупаво да коментираме с какво се занимават най-богатите фондации и корпорации на Земята – с оригните и пръдните на кравите? WTF??? Нищо чудно докъде сме я докарали, щом подобни тотално неадекватни дегенерати движат световната политика.

Вие представяте ли си какви новини се приемат насериозно и излъчват по международните пропагандни медии? И хората им вярват? Всъщност, вярващите им хора ли са?

Естествено, ако разумът не бе напуснал цивилизацията ни, такива тежко болни и обществено опасни психопати като Гейтс, вместо да са на свобода, отдавна щяха да са лоботомирани и настанени за принудително лечение до живот в специализираните заведения. В сатанинската реалност на ежедневието ни обаче, те са медийни звезди и експерти, чиито съвети световните политици слушат и изпълняват като „божии“ заповеди.

п.п. Ние сме пределно наясно, че всичко е театър, а целта е да се унищожи селското стопанство, междувременно ваксинирайки (отравяйки) ни и нас, чрез храната от животните. Разбира се, че въглеродният диоксид от човешката дейност, който е едва 0,0009% от земния въздух, няма абсолютно нищо общо с климатичните промени. Последните са комбинация от естествени процеси и геоинженеринг.

Това, което ни дразни обаче, е изключително ниското интелектуално ниво, за което смятат хората, имайки предвид официалната версия на случващото се...