Bi Fi – Биологичен Интернет и комуникация между Хостовете чрез биологична комуникационна мрежа, внедрена в човешките тела.

Идеята на Биологичния Интернет е да се поддържа вечно активен(докато сме живи) в човешките тела, използвайки кинетична, термална и всякаква друга енергия, която нашите тела постоянно генерират и чрез внедрените биосензори, метаматериали и течни нанотехнологии да излъчват и предават информация, сигнал. За да изключите Биологичния Интернет не е достатъчно да падне електричеството или 5G кулите, или която и да е друга част от мобилните мрежи, а просто да умрете.

Тоест, приживе изключване няма!

Ето това строят в момента и това крият, за да успеят да внедрят у всички ни нужните компоненти, генериращи сигнал, захранвани от тъканите, от сърцето, от кръвния поток, от еритроцитите ни, след което и при свършен факт, може и да обявят публично нашето цифрово, био-синтетично внедряване в глобалната информационна система на мега ИИ и невронната мрежа, чрез която е създаден.

Биосензорите, както метаматериалите и нанотека навлизат в човешките тела и ВЪТРЕ се сглобяват, използвайки освен синтетичните компоненти и биологични такива, така че да бъдат толкова добре внедрени в тъканите, органите, в костния мозък, в мозъка и в самото ДНК, че да не могат да бъдат изчистени от Имунната Система, а самата Имунна Система са се заели да я заменят с Дигитална, цифрова, контролируема и действаща според нечии дистанционни команди.

Bi-Fi биологичен интернет

Това го пиша не за да ви отчайвам, а за да ви амбицирам да спрете да приемате нанотехнологии във вид на инжекции- ваксини от всякакъв вид! Да спрете да поглъщате боклуци, от тези, за които имаме избор да спрем да поглъщаме, защото аерозолните, попадащи във води и храни не можем да ги избегнем. След което да потърсите лично за себе си детоксикация на организма и докато не е изградена мрежата вътре във вас, която ще ви свърже с Bi Fi network-a да не позволите поне на вече съществуващите у вас компоненти да се доизградят.

Какво разгражда техниката, какво разгражда мицелите, гъбичките, какво разгражда паразитите, които използват за биологичен преносител на синтетични компоненти?

Мислете, може да имате по-добри идеи от мен.

Ползвайте масирано всички средства, умно и приспособено за собствената ви физика. Няма вълшебни хапчета, няма спасители да ви ги нарисуват, няма универсален протокол! Почнете да мислите с главите си и не чакайте, няма време. Примерно, солта разгражда чиповете, вие избирате как и по какъв начин ще я ползвате. Добрата мазнина помага клетките да не изгорят, условно казано. Чесънът, добрият натурален ябълков оцет, антигъбични билки, антипаразитни билки(сами си ги потърсете кои са и кои ви подхождат), както и други биологични средства, са наши помощници. Избягвайте медикаменти и добавки уж за детокс, цялата фармацевтика е компрометирана.

Ако бъде изграден Биологичният Интернет, дори и да спре тока, дори и да има слънчево изригване, което да съсипе изградената инфраструктура на 5, 6 и т.н G системата, нашите тела, ако са напоени и със сглобени нанорутери, метаматериали и биосензори ще излъчват и приемат сигнал! Така че онези, които държат дигиталните ни двойници в мега квантовия подземен компютър на IBM, захранващ се от възобновяема, свободна енергия, ще продължат дистанционния мониторинг и контрол, па нека човечеството да подивее отново, загубило електричество и цивилизационните си удобства.

Разбрахте ли сериозността на това, за което ви предупреждавам?

И да, това вече се е случвало, но кой да проумее какво се крие зад фреските и петроглифите? Онези, които са ги издълбали са оставили единствената възможна информация за бъдещите поколения, за да ги предупредят, ние сме достатъчно затъпели първо, за да не им обръщаме внимание и второ сме неспособни да ги разчетем и разтълкуваме.

Започнете да се вслушвате в шестото си чувство преди да бъде заменено с кошерно мислене.

Готови рецепти няма!

Автор: Светла Матева