ТЕ искат да ни изтребят, защото сме станали „useless eaters" и само консумираме, рушим природата и живеем материален живот без духовни ценности. ОК, ДОБРЕ.

Но не са ли точно ТЕ, които създадоха и наложиха с всички средства тази култура в човечеството?

  • Кой създаде еднократната култура купи-хвърли, която оставя зад себе си планини от боклуци? Памперси, сокчета в кутии, еднократни опаковки, пластмасови чашки и чинийки, кафе в капсули и т.н. Аз и ти ли я измислихме? Не, корпорациите, управлявани от елита.
  • Кой принизи образованието на нашите деца до отглеждане и създаване на консуматори и работници?
  • Кой рекламира чрез медиите и филмите бездуховен, материалистичен живот в търсене на още и още телесни удоволствия и купуване на вещи?
  • Кой разкъса връзката на децата с планетата, натиквайки ги в класни стаи, лишавайки ги от уроците на живата природа (сетете се за разрушените пионерски лагери, премахнатите екскурзионни летувания на планина, опитните градини към училищата и т.н.). Ами как едно дете ще пази и ще се грижи за природата, след като не я разбира?
  • Кой нарочно промени производството на битова техника, така че уредите да се повреждат месец като изтече гаранционния им срок, за да ги хвърлим на боклука и купим нови? Пак TE - същите.
  • Кой наложи културата, че винаги трябва да притежаваш най-последния модел Iphone или прахосмукачка, въпреки, че старите вършат отлична работа? Пак те - същите.
  • Кой крие технологиите за безплатна, чиста енергия с която всяко домакинство може да се захрани без да замърсява? Тези технологии ги има още от 40-те години на миналия век. Но те ги крият и потискат.
  • Кой направи селското стопанство напълно подчинено на пeтролни пecтициди и тoрове? Пак те.

Защо тогава днес искат да ни затрият, като причинители на свръх-консумацията и замърсяването, след като ТОЧНО ТЕ с всички сили и средства прокарваха поколения наред тези модели за развитие на обществото???

Те имаха през цялото време в ръцете си инструментите да променят това - да дадат ново образование на малките, да ги приобщят към природата, да ги научат да я пазят и обичат, да образоват родителите как да хранят себе си и децата си правилно. Можеха да създадат уреди, които да работят по 30-40 години - имам pycкa прaхосмукачка Ракета от 1965-та година, пералня Перла от миналия век, усилвател Pioneer от 1977-ма - всички работят без грешка. Представете си, ако с технологиите на миналият век са можели да правят дълговечни уреди, какво да говорим днес, със съвременните нaнo-материали и познания! Със сигурност могат, ако искат да правят ОЩЕ ПО-ДЪЛГОВЕЧНИ уреди. НО НЕ ГО ИСКАТ.

С какво основание тогава ПРЕХВЪРЛЯТ ВЪРХУ НАС ВИНАТА, ЧЕ НИЕ РУШИМ И ЗАМЪРСЯВАМЕ ПЛАНЕТАТА И СМЕ ВИНОВНИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО Ѝ???

Да питам - има ли сред вас човек, който ще избере прахосмукачка, която работи 5 години, пред тази, която ще работи 57 години?

Има ли сред вас човек, който ще избере храни, които ще му докарат paк и диaбeт, пред био храните, отгледани в България?
Има ли сред вас човек, който би избрал да изсичат горите на България, ако има безплатно и чисто отопление за хората?
Има ли сред вас човек, който би избрал държавното стандартизирано образование пред такова, което ще разкрие талантите на детето му и ще го направи щастливо да ходи на училище?

Кой от вас би избрал шумен и замърсяващ дизелов автомобил пред електромобил, задвижван без батерии, без нужда от гориво, масла и чести ремонти?

Аз мисля, че всеки разумен човек би избрал по-доброто за природата, децата и останалите, ако съществуваше такъв избор. НО ТОЙ НИКОГА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ. 

При все това, световният елит продължава да твърди, че ние с нашия избор сме докарали планетата до това състояние и това му дава правото да унищожава човешката пoпyлaция.

Е, АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН.

Автор: Гopcки Пътник (Телеграм)