Наши съмишленици внесоха на 28.06.2023 нови доказателствени искания по административно дело 11677/2021 в Административен съд София град.

Делото се води от над 40 жалбоподатели срещу Министерството на здравеопазването за измамата, наречена "ковид" - мерки, затваряния, глоби, маски, лъжливи тестове и т.н.
Новото искане е да се назначи съдебна експертиза със задача да се установи дали изобщо ПСР "теста" може да бъде използван за доказване на РНК вирус.

Както знаете така наречения "корона-вирус" (който така и не беше открит) е РНК вирус, защото всички вируси от семейството на корона вирусите имат едноверижна РНК. А така наречения ПСР "тест" е ДНК тест. Тоест не може да доказва РНК вирус с ДНК тест. ПСР "теста" улавя само малки фрагменти човешко, а не вирусно ДНК.

Това, което улавя ПСР, са части от екзозоми - частици човешко ДНК, които клетките отделят когато са подложени на стрес - химически, температурен, електромагнитен стрес или йонизираща радиация.

Искаме от Съда да назначи експертиза дали в ПСР "тестовете" се съдържа електронен маркер, който копира ДНК вълновата функция.

Следващото заседание по адм. дело 11677/2021 ще бъде на 06.10.2023. Всеки български гражданин, който иска да се присъедини като потърпевш от незаконните "ковид"- мерки, може да го направи с писмена молба до Административен съд - София град и платена такса от 10 лева.

PCR тестът е измама

>> Който желае да се присъедини като жалбоподател към делото, може да изтегли ТАЗИ молба