На гърдите на това момченце в рокличка пише: "Бъдеща драг-кралица" - т.е. травестит. В либералния и прогресивен запад, деца които още не могат да говорят се насилват от психичноболните им родители и настойници да стават травестити (разбира се, системата го насърчава). Когато срещнете такъв подстрекател, единственото хубаво нещо, което може да направите не само за себе си и обществото, но и за него самия, е да му разбиете главата с бухалка или с тухла четворка.

Според Глобалистите нормализирането на педофилията и отричането на пола (най-очевидната основна характеристика на едно дете), е новото нормално.

Ето накъде ни тласка всяка американска подлога, която се появи на хоризонта и започне пламенно да обяснява пред стадото как България трябвало неотлъчно да прегърне Евроатлантическите ценности. А именно:

- Содомия;

- Педофилия;

- Кръвосмешение;

- Зоофилия;

- Гей семейства (на практика никакви семейства);

- Транс деца (перманентно кастрирани химически и физически);

- Сатанизъм, канибализъм;

- Нормализиране на психическите разстройства и насърчаването им;

- Насилствена медицина и фармакология (лечение и третиране с токсични препарати без ваше съгласие);

- Хранене с ГМО, химикали, пълни с паразити скакалци и червеи (под предлог, че е добре за природата, когато всъщност е точно обратното);

- Отказване от елементарни цивилизационни постижения като индивидуален транспорт, топла вода, електричество, отопление и мн. други, отново уж в името на природата. Нищо че те изливат химикалите от заводите си в реките ни, денонощно пръскат хора, животни и разстения с отрова от въздуха и режат дърветата, за да не пречат на 5G антените им.

И не си мислете, че Русия и Китай са нещо различно, войната е отвличащ вниманието театър на Глобалистите, докато въвеждат новата си система за електронен, античовешки и деспотичен контрол навсякъде по света.

Автор: Незнайният воин