Излезе интересна детска книга, базирана на историята на неваксинирано дете на име Никълъс Новакс. То споделя многото причини, поради които родителите му са избрали да не го ваксинират. Никълъс обяснява личните притеснения на родителите си относно увреждането от ваксините и колко е важно да намерят лекар, на когото могат да се доверят и да говорят открито по този въпрос. Новакс разкрива какъв е животът на неваксинирано дете, което има по-голям брат или сестра, увредени от тези лекарства.

Д-р Шанън Кронер е вдъхновен от личните истории на деца, пострадали от ваксини, които са били споделяни с него в продължение на дълги години работа със семейства със специални нужди. Авторът има за цел да повиши осведомеността за значението на избора дали да се ваксинирате и необходимостта от извършване на изследвания преди да вземете подобно решение.

Присъединете се към Никълъс, докато той споделя какво означава да си неваксинирано дете в днешния свят и защо личният избор по отношение на ваксинацията трябва винаги да се зачита.

Бележка от Godlessera:

Всъщност абсолютно никакви изследвания не трябва да си правите, за да вземете решение да не се ваксинирате, тъй като ваксините не са създадени да ви предпазват от каквото и да било, напротив. Единствената цел на тези „лекарства“ е да разрушат имунната ви система и да ви направят доживотен абонат на Фармафията.