Премиерът на Австралия Дан Андрюс приема закон, забраняващ отглеждането на собствена храна. Законопроект за изменение на Закона за земеделието от 2022 г. премина на второ четене в Народното събрание. Причината за промяната е биосигурността..?

Разширяване на правомощията на правоприлагащите органи, претърсване на имуществото от лица без заповед, увеличаването на глобите от $1800 на $10,000 за предоставяне на невярна или подвеждаща информация са част от новия законопроект.

Упълномощените служители вече няма да се нуждаят от съгласието на собственика на земята за отстраняване на насажденията и убиване на животните му.

Вече няма да се изисква от упълномощените длъжностни лица да представят официален документ за самоличност. Дори има строги наказания за възпрепятстване на достъпа им до частната земя.

Нали помните как преди 3 година нашата уж българска власт изби животните в Странджа без да доказва, че са болни?

АВСТРАЛИЯ:  Властите приеха законопроект, който забранява на хората да засяват собствени зеленчуци и плодове и да отглеждат собствени животни за храна.

Законопроектът за изменение и допълнение на законодателството в селското стопанство от 2022 г. беше прието на второ четене в парламента. "Биологичната сигурност" е посочена като "причина" за промените.

Случващото се не е изненада, тъй като е в пълен синхрон с Agenda 2030 и плановете на Елита да ни лиши от здравето и направи напълно зависими от системата, като забрани консумацията на органична храна, заменяйки я със синтетични химикали.

По същата причина в Китай властите вече влизат по домовете на хората и буквално събират всичките им хранителни запаси от хладилниците, след което затварят обитателите им под домашен арест.

Междувременно в Куинсланд Австралия се прие и закон заплашващ всеки неваксиниран с 6 месеца затвор или 13 800$ глоба…

Фашизма настъпва с пълна сила и единственият начин да го спрем, е възможно по-скоро да напуснем СЗО, тъй като със законовите промени, които готвят, случващото се в Китай и Австралия ще се прехвърли и у нас!

Включете се сега в подписката за излизане на България от Световната здравна организация!