Авторът е безкрайно благодарен за милите думи от не кой да е, а от един от най-блестящите и аналитични мозъци в съвременната ни държава – адв. Нина Ламбова. Тя е много уважавана от нас светла личност, която до последно не предава принципите си и не спира смело да се бори за общата свобода!

По-долу публикуваме поста ѝ във фейсбук, без редакция:

"Хората постепенно бяха дресирани (уж за удобство), да отключват мобилните си устройства с палец или лице, за да свикнат свободно да раздават биометричните си данни. Вече даже и в училищата ги събират, а на родителите не им прави никакво впечатление. Това е голяма бомба със закъснител, фитилът на която ще се запали веднага щом пуснат официално социалната кредитна система… …Благодарение на мрежата от устройства, които масово се инсталират навсякъде, изкуственият интелект (ИИ) ще разполага с абсолютно реална власт във физическия свят и няма да има нито къде да се скриете, нито на кого да се оплачете, ако в един прекрасен ден "насъска" всичките си антени-излъчватели, дронове и роботи срещу вас или децата ви!"

Имах много вълнуваща и ползотворна среща с автора на книгата "Ще има война и матрицата ще падне" - Ангел Ангелов, който ни беше изненадал в разгара на ограниченията и мерките на глобалния пси-експеримент с първата си книга "Игра на богове I - Възходът на падението".

Нямам за цел да да правя реклама на новата му книга, към която и без друго има огромен интерес. Достатъчно провокиращо и интригуващо е заглавието и подзаглавието "Наръчник за революционери".

Искам просто да му благодаря за смелостта да търси и показва истината във време, което лансира само удобните за елита, както и да дръзва да търси и показва решения за алтернатива на синтетичното ни бъдеще.

Развълнувана бях, защото на последната страница, в списъка на хората, определени от автора като ". ...знайни и незнайни герои, които не продават принципите си, остояват правдата и остават човеци докрай!" открих и собственото си име.

Такова признание не съм очаквала и - ДА!, споделям всичко написано от него, но не само. Това, което предстои да бъде създадено и развито от всички нас - единомислещите, ще бъде трудно, но ако успеем поне да поставим началото и да привлечем всички провокирани към пробуда, ще положим основата на човешката раса - свободна и градивна, каквато е създадена да бъде, без контрола на невидимата власт с нейните капани за инволюция.

>> Може да закупите книгите на Ангел Ангелов от ТУК