5G кулите не са предназначени за интернет и комуникация, те са оръжие! Тяхната основна функция е да ви „пържат“ докато спите. Микровълните им са в същия спектър като тези на микровълновата ви печка, а интензивността на облъчването им „странно“ се увеличава през нощта във всички населени райони.

Ако се чувствате болни и отпаднали, ако не спите добре, ако имате объркани сънища, всичко това е радиационно отравяне. Вижте симптомите на подобно отравяне и ще разберете, че се припокриват, а най-интересното е, че същите ги посочват и при COVID.

Трябва да проумеете какво се случва преди да е станало твърде късно! В момента подготвят инсталирането на 4 пъти повече кули. За какво ли са им? Ние сме сигурни, че не са за интернет или телефонни услуги! Попитайте ги за какво точно са им?

Дърветата поглъщат честотите.

Ето нагледен експеримент как природата, с помощта на дърветата, се справя с абсорбирането на честотите. Както е видно, растителността значително отслабва входящите вибрации. А сега се замислете, защо масово се изсичат гори и се премахват дървета в градовете. Целта е 5G сигналът да се разпространява по-ефективно…