1. Заболяването „ковид“ не се предизвиква с вирус, а с нано-частици. Затова в целия свят така и не се намери вирусният изолат на „ковид“ – просто защото няма такъв вирус. Симптомите се предизвикват с умишлено разпръскване на наночастици. Наночастиците приличат много на вируси, но НЕ са. ПЛАНдемия от такъв мащаб се прави с наночастици, а не с вируси, защото наночастиците са управляеми, а вирусите – не (ако изобщо съществуват).

2. С „тестовете за ковид“ не може да бъде открит вирус. На първо място, защото такъв няма. На второ място, самият откривател на ПСР теста заявява, че не е предназначен за откриване на вируси. ПСР тестът е предназначен за взимане на ДНК проба. ДНК-то, което се сваля с ПСР теста е човешко, а не вирусно ДНК.

Това не са вируси!

3. За да бъдат заблудени хората, че целта на пЛандемията е масовата ваксинация, умишлено фокусът на всички медии беше концентриран върху ваксините: дали са безопасни и ефективни, или не; какви вещества съдържат и какви увреждания предизвикват. Истината е, че НЕ ваксините, а „тестовете“ бяха основната цел на пЛандемията. Именно с „тестовете“ се копира и дигирализира ДНК сигнала, който всеки човек излъчва. Този сигнал е специфичен за всеки индивид и може да бъде използван като „проследяващ чип“, който всеки човек носи в себе си още от самото раждане.

4. Функцията на ваксините е да се вкара графен оксид в тялото, който да увеличи електропроводимостта на тъканите. А електропроводимостта на въздуха се увеличава с ежедневното пръскане на алуминиеви нано-частици. Всичко това се прави, за да се изгради мрежата за дигитален контрол, наречена Умни градове или Интернет на телата.

5. В България има много хора, които нито са се „ваксинирали“, нито са си дали ДНК сигнала чрез „тест за ковид“. Планира се инсценирането на нова световна пЛандемия, за да се вземе ДНК на всички и да се доизградят т.нар. Умни градове (дигитални концлагери). Изцяло от нас зависи дали плановете на глобалистите ще успеят или ще се провалят.

Автори: Илян Недев, Невена Станчева, Дарина Йорданова