“Нанотехнологиите са способни радикално да изменят баланса на силите в много по-голяма степен, отколкото ядреното оръжие”. Дейвид Джеремая - член на Обединения комитет на началниците на щабовете на ООН, 1995 г.

Причинител на Ковид съществува и това е факт защото много хора бяха хоспитализирани с тежки симптоми, а десетки хиляди починаха. Но за вирус ли става въпрос или причинителят на Ковид токсикозата е всъщност изкуствено произведена нано-частица, управлявана със съответния софтуер? „Вирусно заболяване“ ли е Ковид или се касае за нано-токсикоза, натравяне на организма с нано-частици? Нано-частиците са с един размер по-малки от ДНК, на 2 порядъка по-малки от вирусите и на 3 порядъка от бактериите. Нано-частиците лесно се внедряват в ДНК-то на човека и другите живи същества. Това означава, че чрез нано-частици  може да се манипулира ДНК на хора, животни, птици и други живи организми. Чрез нано-частици може да се имитира Пландемия. Достатъчно е само да се разпръснат нано-аерозоли над дадената територия.

Description: C:Usersd-r NedevDownloadsDesktopнано-частица.png

Това, което виждате на снимката, е нано-частица. По размер, вид и свойства тази нано-частица не се различава от вирус. Разликите са само и единствено функционални и те са следните:

Всеки вирус (лабораторно създаден или див) губи своята вирулентност при среща с имунитета на популацията, докато нано-частиците – не. Нано-частиците винаги причиняват симптомите, за които са програмирани, независимо от имунитета на кохортата. Не може да се „създаде имунитет срещу нано-токсикоза“, така както не се създава имунитет срещу изгаряне с горещ предмет. Вирусите не могат да бъдат управлявани със софтуер, докато нано-частиците са създадени точно с такава цел: да се осигури управляемост на процеса на „заразяване“ на популацията; да се осигури „нова вълна заразени“ тогава, когато е необходимо. Поради горната причина Пландемия от глобален мащаб се предизвиква с нано-частици, а не с вируси, защото вирусите са неуправляеми, а нано-частиците се управляват със съответния софтуер. До този момент геномът на „вируса“, причиняващ Ковид не е открит. Защото няма геном. Причинителят на Ковид не е „вирус“, а нано-частица. Нано-частиците нямат геном. Де факто, генните фрагменти, които се откриват с ПСР тестовете не са вирусни, а човешки гени; малки частици човешко ДНК, екзозоми. Клетката отделя екзозоми винаги когато е подложена на стрес: химически, термичен или йонизираща радиация. Но наличието на екзозоми изобщо не „доказва“ срещата на организма с „вирус“. Причинителят на Ковид е патентован още през 2015. Патентовани са комплектите за „тестване“, „ваксините“ и всичко, което е свързано с предстоящата световна Ковид „инфекция“. Но според  Женевската конвенция вируси не могат да бъдат патентовани, защото: 1. Естествените вируси не могат да бъдат патентовани, защото са създадени от природата, а организми, създадени от природата не се патентоват. 2. Изкуствено (лабораторно) създадените вируси не могат да бъдат патентовани, защото се считат за биологично оръжие. Но все пак причинителят на Ковид е патентован. Следователно  причинителят на Ковид не е вирус, а нано-частица. Нано-частиците могат да бъдат патентовани, защото те са продукт на човешката дейност и през 2015 все още не бяха включени към катергорията на био-оръжията. Наличието на анти-тела съвсем не означава, че организмът се е срещнал с „вирус“. Клетката произвежда анти-тела срещу множество причинители, в т.ч. приони, плазмиди, нано-частици и др.

Description: C:Usersd-r NedevDownloadsDesktopнабеден за вирус.png

Според изследванията на професор Монтенари и Антонела Гати така нареченият „Ковид“ не е „вирусно заболяване“, а нано-токсикоза: тежко отравяне на организма с нано-частици, най-вероятно чрез нано-аерозоли.

Нано-частиците могат да бъдат разпространени върху популацията по въздушен път, във водни източници, в канализацията, чрез храната ... практически навсякъде. Затова в Русия още през 2005 година беше създаден Комитет по нано-безопасност. Комитетът има за цел да се измерва замърсяването с нано-частици (от въздуха, водата, храната и т.н.) и да се предприемат мерки за осигуряване на химическа и биологическа безопасност на руското население.

Нано-частиците са изключително малки и навлизат през йонните канали на клетките, достигат ядърцето, където се намира ДНК. Макромолекулата на ДНК има свойството да завихря нано-частиците около себе си. По този начин човешкото ДНК може да бъде хаквано с нано-частици и човекът да бъде дигитално контролиран. Именно поради тази причина Еманюел Макрон категорично ОТКАЗА да дава ПСР тест в Русия, за да не могат да му вземат ДНК проба. За да се осигури химическа и биологическа безопасност на руските граждани, руската конституция беше изменена (глава 7) и Руската федерация стана едноличен собственик на ДНК данните на руските граждани. Президентът Путин издаде Указ 97 (11.03.2019), в който се казва, че се предприема ДНК паспортизация на населението с цел предпазване от техногенно зарзяване на руските граждани, в това число с нано-аерозоли: осуществление генетической паспортизации населения с учетом правовых основ защиты данных о персональном геноме человека и формирование генетического профиля населения; Прочетете текста на Указ 97. Поствам линк в източници, накрая на статията. Китайското правителство взе ДНК пробите на 700 милиона китайци, без да им дава обяснение за какво се прави това. В България също се осъществява процес на събиране на био-данни от населението с „тестове за Ковид“, без за това да се уведомяват гражданите, така както повелява основният ни закон - Конституцията. На плебеите просто се казва да си дават тестовете или да плюят в кесийки. Био-данните на българите са продадени на Амазон и на други корпорации, боравещи с big data, с цел цифровизация на населението и дигитален контрол над жизнените функции и местонахождението на гражданите. За сега кражбата на ДНК с тестове за Ковид е незаконна, но предстои да се приемат 22 нови закона, уреждащи легално кражбата на био-данни за осъществяване на цифров контрол над населението.

Съвсем умишлено в България нито един вирусолог не направи диференциална диагноза между „вирусното заболяване“ Ковид и нано-токсикозата (натравянето с химически вещества, химически пневмонит, J 60-J 90 по МКБ 10). Защо? Защото симптомите на химическото натравяне с нано-частици и така наречения Ковид са 100% еднакви. И защото ако българите разберат, че няма вирусно заболяване, а са били тровени за да повярват, че има „вирус“, голяма част от политиците ще бъдат осъдени ефективно по чл. 416 НК.

            Най-големият страх на политиците в България е да не би българите да се досетят, че няма вирус и че симптомите на Ковид се причиняват от нано-частици.

В този смисъл налаганите маски и мерки изобщо не са ефективни, защото нано-частиците навлизат в човешкото тяло по много различни пътища. Маските са налагани от ЕС и СЗО, за да има причина на по-късен етап да се въведат нано-татуировките на челото като идентификация на личността, така нареччената ID 2020 и въвеждане на ДНК паспортизацията – под предлог, че не може да бъде разпознат човека на камерите заради носенето на маски.

„Вирусът“  и „войната“ имат за цел преразпределение на сферите на влияние на основата на дигитален контрол върху профанската маса. Единственият риск за провал е ако над 60% от профанската маса разбере, че няма „вирус“ и че симптомите са провокират с нано-частици.

Имайте предвид, че българите УМИШЛЕНО са държани на това ниско образователно ниво – за да не могат да проумеят как ДНК може да се хаква с нано-частици. По-голямата част от българите се заблуждава, че молекулата на ДНК служи за „размножаване“ или за кодиране на протеини. Но това съвсем не е вярно. Едва 3% от секвенциите на ДНК са предназначени за кодиране на протеини,  а останалите 97% (които „учените“ дълго време наричаха Junk DNА) всъщост са предназнаени да осцилират и излъчват био-фотони.  

Причината да напиша тази статия е защото ако повече от 60% от българите проумеят за какво чудовищно престъпление става въпрос, Ковид-измамата ще претърпи тотален провал. Затова моля всеки от вас – споделете тази информация на колкото се може повече хора. Научете какво е ДНК паспортизация и как човешкото ДНК може да се хаква с нано-частици, за да се контролират хората дигитално чрез 5G и суперкомпютър. Разберете как можете да се предпазите и да не си давате „тестовете за Ковид“, за да не ви откраднат ДНК отпечатъка.

Източици:

Указ 97 от 11.03. 2019 на Владимир Путин за ДНК паспортизация на руските граждани с цел осигуряване на био- и химическа безопасност http://kremlin.ru/acts/bank/44066 https://dariknews.bg/novini/sviat/makron-otkaza-na-kremyl-test-za-covid-19-za-da-ne-mu-vzemat-dnk-2300190 Колко са опасни нано-технологиите за хакване на човешкото ДНК? http://eirc-foundation.eu/Publications/Nanotechnology.pdf

Автор: Илиян Недев