Глобалистката система за контрол изисква постоянна ваксинация и „напълно ваксинирани“ не е предвидено да има. Предефинирането на въпросния термин е едно от средствата за насаждане на безкрайни бустрени ваксини, тъй като цифровият документ ще изтича през определено време след всяка доза, а с него и „свободите“ на притежателите му. В Израел и Австралия гражданите вече трябва да получават нова инжекция на всеки шест месеца или губят правата си. Премиерът на провинция Виктория в Австралия Даниел Андрюс заяви, че в бъдеще животът на хората ще представлява, „поддържане на вакcинационния статус“. Пределно ясно е, че една от идеите зад сертификатите е създаването на сегрегация. Неслучайно големите здравни организации по света промениха няколко дефиниции на медицински термини, включително определенията за „вакcина“, „колективен имунитeт“ и „пaндемия“.  След като актуализират и определението за „напълно вакcиниран“ лъжите на пропагандата, че живеем в пaндeмия от невакcинирани, придобиват съвсем друго значение, защото всеки инжектиран ще попада в категорията на „неудачниците“, веднага щом пропусне поредната игла.

Ваксина

Агенцията за безопасност и здраве при работа (OSHA) в Щатите намекна за разширяване на правилото си за вакcина срещу СОVID-19, така че компаниите да бъдат задължени да налагат инжекции на служителите си, или ще ги грозят сериозни глоби. Чрез премахване на ограничителните критерии за тежко заболяване (включително висока смъртност) и оставяйки само „широко разпространена инфeкция“ като единствено условие за пaндeмия, Световната здравна организация може да обявява настъпването на такава, когато си пожелае. И понеже CЗO има правомощия при извънредни ситуации над своите 194 държави-членки, винаги щом обяви международен проблем в общественото здраве, те са длъжни да следват директивите ѝ. Именно затова при всяка нова грипна вълна медиите денонощно агитират за необходимостта от контрол и налагане на ограничения върху населението. По същество Световната здравна организация изпълнява ролята на Световно правителство, което нито една нация не е избирала и чиито решения не подлежат на какъвто и да било демократичен контрол, т.е. най-голямата мечта на фашистите, извинете, глобалистите вече е факт.

С предефинирането на определени думи и термини Елитът се опитва да промени възприятието ни за истина и лъжа, извращавайки официално тиражираната „наука“ до степен на пълно противоречие с реалността. Ето защо така неуморно ни се втълпява да вярваме на твърденията ѝ, вместо да ги проверяваме (което всъщност е единственият истински научен подход). Наскоро американските центрове за контрол и превенция на заболяванията шокираха медицинските експерти, като промениха определението за ваксина от „продукт, който създава имунитет и защитава тялото от дадена болест“, на „препарат, който стимулира организма за отговор срещу заболяването, но не го предпазва“. Разбира се, в действителност, ваксините не извършват което и да било от двете, но дефиницията бе сменена, за да поправи доколкото е възможно нарушената им репутация, тъй като даже и за ковидиотите стана ясно, че нито са имунизирани, нито пък са престанали да разпространяват „болестта“.

Няма нито един критерий за вакcина, използван преди 2020 г., съгласно който бъркочтът срещу COVID-19 да е такава. Това означава, че въпросните псевдо-вакcини никога няма да могат да създадат колективен имунитeт, макар и „здравни експерти“ да ни обещаваха, че когато постигнем 70% вакcинация, ще забравим за кoрoнaвируcа.

>>Тези, за които темата е нова, могат да наваксат ТУК