Вече и децата разбраха, че следващото извънредно събитие – масова криза, чрез което Глобалистите искат да придвижат плановете си напред, е световна атака от „извънземни“. За проекта „Син лъч“ (Blue Beam) на NASA се говори от години. Идеята му е да се използват холограми и непознати на масовката технологии, които да симулират чуждоземно нашествие.

Както винаги с подобни постановки американците целят да оправдаят действията си, но този път не говорим просто за брутално нахлуване в някоя суверенна държава, а за въвеждане на световно правителство и световна армия, които да действат едновременно навсякъде по Земята. Отново всичко ще бъде извършено за наше „добро“, под предлог, че разделените нации не биха могли да се справят с надвисналата „извънземна заплаха“. Това на практика ще бъде легализирането на заветния Нов световен (феодален) ред, при който малцина свръхбогати феодали ще владеят всички земни ресурси, а оцелялото простолюдие ще изпълнява ролята на крепостни селяни (за справка – „Игрите на глада“).

Американският президент Роналд Рейгън открито споделя, че ни е нужна „извънземна“ заплаха, за да „премахнем различията“

Въпросът е как да бъдат убедени хората в реалността на нашествието? Доколкото е известно Елитът разполага с холограмни технологии, които не само прожектират реалистични триизмерни изображения в пространството и издават звуци, но също могат да симулират и плътност на физическо тяло. Дори това обаче не би било достатъчно, ако не сме свидетели на истински последствия от атаката, а какво по-подходящо от използването на насочено енергийно оръжие (DAW - Directed-energy weapon), все пак от години ни „подгряват“ с него.

Може би нещо като лазерите на „Lockheed Martin“?

За тестове на оръжието в реална обстановка започна да се говори още през 2017 г. по време на странните „горски“ пожари в щата Калифорния, САЩ, и по-късно в Австралия, където огънят неестествено прескачаше дърветата и направо изпепеляваше автомобили и къщи. Не само това, но и продължаваше да гори под земята.

Пожарите в калифорния от 2017 г. Така наречените горски пожари прескачаха от къща на къща, без да засягат дърветата. Остана необясним феноменът и как дървесният пожар, който би трябвало да достигне максимум 600 градуса по Целзий, стопяваше алуминия в колите, чиято температура на топене е около 1000 градуса.

Австралийци пържат яйце на земята

Австралийци си пържат яйце на горещата земя дни след като "горският" пожар вече е потушен, но под повърхността пръстта "чудно" продължаваше да тлее като лава

В наши дни, когато официалната пропаганда за извънземно присъствие набира все повече популярност, отново ставаме свидетели на "особени" горски пожари по целия свят. Най-очевидният от тях е случаят в Мауи, Хавай. Огънят пак се оказва достатъчно мощен, за да изпарява буквално къщи и автомобили, но безсилен да се справи с дърветата около тях.

Кадрите от разрушенията в Хавай приличат много повече на сцени от филм за война, отколкото на природно бедствие

насочено енергийно оръжие в действие„Необясними“ явления, заснети от граждани по време на пожарите

Разбира се, както винаги при всичко, което Глобалистите правят, тук отново се целят с един куршум в поне няколко заека. В случая не говорим просто за симулиране на глобално затопляне и тестове на новото оръжие. Оказва се, че драстичните пожари в Мауи съвпадат с плановете им да превърнат мястото в дигитален концлагер, извинете, в „15 минутен“ град. По изтекли реални данни от очевидци, жертвите, които изпържиха живи в собствените им къщи, на улицата и дори във водата, са хиляди души, т.е. в пъти повече от официално съобщените в новините. „Случайно“ същите тези граждани са отказвали да продадат земите си на правителството и корпорациите, представлявайки по този начин неприятна спънка за новия технократски план…

На база всичко описано дотук, не е трудно човек да свърже точките сам и по тази причина смея да спекулирам, че "извънземните" ще ни атакуват именно с насочено енергийно оръжие. Дали ще е лазерно или микровълново, на този етап можем само да гадаем, но последствията от него са ясни. Така че дори да не живеете близо до гора, съвсем не си мислете, че ще бъдете пощадени от мощта му. Елитът отдавна се "фука" с климатичното си оръжие и редовно ни тероризира с урагани, наводнения, пожари и земетресения

А дали вече не са използвали подобна технология много пъти в историята? От какво ли са разтопени толкова древни градове?

Запознайте се със "Слънчевият пистолет"

Автор: Ангел Ангелов

 

п.п. Вижте какво споделя тази, оцеляла от атаката над Мауи жена. Нищо не е такова каквото ни го представят по медиите:

Странно, колко много разказът ѝ ми напомня за "Война на световете". По дяволите, защо бъдещето винаги трябва да прилича на дистопичен филм с Том Круз? "Edge of Tomorrow", "Oblivion", "Minority Report", "War of the Worlds"...

>> Още по темата: