Cart
Sad Face Icon There are no products in your shopping cart!
Welcome!

Welcome to our forums full of useful information. Communicate freely and make countless new friends.

Please register to post a topic and get full access to all features.

Любомир Жечев – журнаГлист или прост(о) трол


TheHammerOfGod
14 5 Член от: 18 ное 2021
Posted on 14 апр 2022

Ако един Любчо прилича на отрепка,

говори като отрепка,

държи се като отрепка,

манипулира и лъже като отрепка,

то най-вероятно Любчо си е абсолютна отрепка.

 

Този пост е „вдъхновен“ от поредното „изпускане“ на Любомир Жечев в мрежата, от което може да се отвратите тук: https://www.youtube.com/watch?v=iX7ZIHKKWGY

 

Трудно ми е да коментирам тази „личност“, придържайки се към добрия тон, защото емоциите, които предизвикват с облъчването си подобни индивиди, са меко казано негативни. (Грешката е вярна, „излъчването“ му е радиационно).

Въпросният Любчо, който иначе никой не би забелязал, от години дава мило и драго да привлече вниманието към себе си на чужд гръб. След последния му чудовищен провал и себе-унижение, докато се мъчеше да злепостави Киро Брейка, сега е решил да се завърне ударно на сцената, като се хвърли във висшата лига срещу Цанов.   

Ако трябва да съм честен, лично на мен Жечката ми е тотално безинтересен и единствената причина да му обръщам внимание, е влиянието му върху част от неориентираната аудитория, но най-вече това, че представлява прекрасен образец за начина, по-който системата манипулира простолюдието.

А именно – харесват си някой доказан идиот (като въпросното същество), чиято продукция влияе дегенеративно на мозъчните клетки и започват ударно да лансират клиповете му. След като с времето натрупа достатъчно публика, намират начин контролирано да го стимулират в каква посока да „твори“.

Както виждате клипове на тази подлога (която има наглостта да нарича другите така) са винаги про-западни и изцяло защитават официалната пропаганда, което достатъчно красноречиво издава господарите му. На практика Любчо е в отбора на педофилите, сменящи половете на децата и ежедневно развращаващи ги с гнусна гей пропаганда, защото именно те диктуват статуквото в наши дни.

Разбира се, няма да се унижавам да коментирам в детайли абсурдността на анализите, с които зомбира аудиторията (ако изобщо са негови). Ще спомена само факта, че обръщащият се към зрителите с думите “скъпи кокосови орехи” в “разследването” си показва някаква хвърчаща компютърна графика, според която за 2020 г. и 2021 г. са починали с 30 000 българи повече и я представя за категоричното доказателство, че именно COVID-19 ги е убил. Нужно ли е да пояснявам колко бавноразвиващ трябва да си, за да повярваш на подобна теза или дори да ѝ обърнеш внимание? Тук и дума не може да става за споменаване на разсъждения като кой е правил тази статистика, достоверна ли е, на каква възраст са починалите, страдали ли са от тежки хронични заболявания, отказана ли им е медицинска помощ, ваксинирани ли са били, направена ли им е аутопсия и т.н., подобно дълбокомислие е строго забранено в канала му.

Дадох пример само за едно негово твърдение, а който има нерви да изгледа целия видеоматериал, ще си направи същите изводи и за останалите. Напрмер тези за Украйна, са може би още по нагли и цинични. Работещият за педофилите “инфлуенсър”, докато лансира версията им за случващото се, някак удобно забравя да спомене, че същия украинско-нацистки режим, който безкритично защитава, през 2014 година изби и изгори хиляди невинни граждани, включително българи.

Тук ще спра, защото Любчо не заслужава повече внимание, заслужава нещо друго...


Истината не се страхува от разследване Report